Történt a napokban, hogy a Fehér Ház szóvivője, Sarah Huckabee Sanders sajtótájékoztatóján felolvasott egy levelet, amelyet egy kilencéves kisfiú írt Trump elnöknek. A szemfüles baloldali média azonnal rávetette magát a témára, mert valami simlisséget sejtettek.

A levélben a kisfiú, Dylan – becenevén Pickle – rossz helyesírással, kisfiús macskakaparással azt tudatja Donald Trumppal, hogy ő a kedvenc elnöke és nem érti, sokan miért nem szeretik. Megkérdezi, mekkora a Fehér Ház és mennyit keres az elnök. 
A rövid levélkét “Barátod, Dylan” aláírással zárja.
 


Azonban mivel nem csupán főiskolai professzoroknak, Antifa tagoknak és az összes nőnek kötelessége zsigerből gyűlölnie az elnököt, ugyanígy elképzelhetetlen ennek ellenkezője egy kilencéves kisfiúról is – legalábbis a hírneves Washington Post szerint.

Képernyőfotó: YouTube/CBS Sacramento

Tényfeltáró, hiánypótló írásukban olyan komoly kérdéseket tesznek fel, mint “Nem furcsa, hogy a papírlapon, amely elméletileg a postával érkezett, nem látszódott egyetlen olyasfajta gyűrődés sem, amelyre az ember számítana, ha egy levelet egy borítékba hajtanak?” és “Nem szoktalan, hogy egy kisgyerek jól írja le az ‘emberek’ és ‘barát’ szavakat, de eltéveszti azt, hogy ‘hogy’?”. 
Sőt… “Pickle kifejez mindent, amitől ez a nemzet retteget és amiben reménykedett: a kormány az emberek ‘barátja’? A kormány csak megpróbál bennünket átverni?”.
Nos, ezek az égető kérdések fogalkoztatják a hírneves Washington Post újságíróit. Utána persze eljutnak “titkos orosz találkozókhoz” és az elnökhöz, akinek kedvenc hobbija “önmaga mitologizálása”, de itt már annyira elveszítik az érdeklődésünket, hogy nem is érdemes rá több szót pazarolni.


Képernyőfotó: YouTube/CBS Sacramento

A dolog akkor válik ismét érdekessé, amikor a hosszadalmas liberális agymenés után végre kibökik: ja, és amúgy ez a Dylan gyerek tényleg létezik. 
“Beletelt egy kis időnkbe,” – írják. – “Leginkább keresőszavakat írtunk be a Facebookba – no, de mivel is töltöttük az elmúlt évtized nagy részét, ha nem azzal, hogy megtanuljuk, hogyna találjunk meg embereket a Facebookon?” 
Tippünk azért lenne: YouTube-os összeesküvés-elméletes videókat és fake news-os balos blogokat tetszettek még esetleg előszeretettel látogatni?

Szóval, Dylan létezik, a kaliforniai Stockton városában él, hatalmas Trump-rajongó – édesanyja szerint a családban az egyetlen – és láthatóan nincs vele tisztában, miért kételkedtek abban, hogy ő bizony létezik.

“Kiderült, hogy nem politikai lépésről van szó – egyszerűen csak egy fiúról, akit úgy becéznek, Pickle” – zárul a CBS Sacramento alább megtekeinthető híradórészlete.

Csak egy fiúról, aki a liberális média szerint csak kitaláció lehet.

demokrata.hu, milo.yiannopoulos.net