A bevándorláspárti agitátor második házasságából származó fia, Alexander Soros most már arra is feljogosítva érzi magát, hogy édesapja nyomdokaiba lépve egy demokratikusan megválasztott ország első emberét nyíltan támadja, mocskolja – írja a 888.hu.
 

Fotó: twitter.com/AlexanderSoros


Fotó: twitter.com/AlexanderSoros

Soros György fia a Yedioth Ahronot izraeli lapnak adott egy terjedelmes interjút, amelyben több ízben is kitért Orbán Viktor miniszterelnökre, a magyarországi választási kampányra, Izraelre és annak miniszterelnökére, továbbá apja – szerinte – filantropikus tevékenységére – áll a cikkben.

Alexander Soros szerint Orbán Viktor április 8-i győzelmének „semmi köze nem volt ahhoz, hogy a kampány apjára, Soros Györgyre és az ő tevékenységére fókuszált volna”. Dacára annak, hogy elérésben, olvasói és nézőszámban is toronymagasan vezet az ellenzéki, orbanofób média, Alexander úgy látja, „Magyarországon megszűnt a szabad média”.

Kijelentéseit azzal tetézi, hogy a történelmi győzelmet arató és a nemzetközi gratulációk garmadáját is begyűjtő Orbán Viktor azzal, hogy az általuk támogatott migránsok ellen kampányolt, szerinte azt mutatta, hogy az újraválasztott miniszterelnök „már nem cselekszik racionálisan. Megőrült, mániákussá vált.”

A teljes cikket erre a linkre kattintva olvashatják el.