Hirdetés

„És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság. Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr!” mondta Joe Biden egy rendezvényen. A közönség tagjaiban hallhatóan bennragadt a levegő. Ezt követően az amerikai elnök kijavította magát, és azt hazudta, hogy azért mondta ezt, mert állandóan Putyin legyőzésére fókuszál.

”Putyin elnök úr? Meg fogjuk verni Putyin elnököt – Zelenszkij elnök. Annyira arra koncentrálok, hogy legyőzzük Putyint, hogy aggódnunk kell” – makogta Biden.

Ahogy a Mandiner írja, mindez akkor történt, amikor Biden és 19 másik nemzet vezetője összegyűlt, hogy bejelentse az Ukrajna Paktum aláírását.

A Reuters alapján a Mandiner megírta azt is, hogy Kamala Harris alelnököt csütörtökön egy sajtótájékoztatón ellenfelével, Donald Trumppal keverte össze.

Korábban írtuk

„Nézze, nem választottam volna Trump alelnököt alelnöknek, ha ő nem lenne alkalmas elnöknek. Szóval kezdjük ott” – mondta zavarodottan Biden.

(forrás)

Fotó: MTI/EPA/Will Oliver
Joe Biden amerikai elnök beszédet mond Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mellett a NATO-Ukrajna Tanácsnak a NATO washingtoni csúcstalálkozójának keretében tartott ülése után 2024. július 11-én.