Az algír származású Sabrina Kouidert és partnerét, Ouissem Medouni azzal vádolják, hogy wimbledoni otthonukban az elmúlt év szeptemberében kegyetlen módon meggyilkoltak egy francia au pairt, Sophie Lionnet-t – írja a brit Evening Standard.
 

Fotó: facebook.com


Fotó: facebook.com

A vád szerint a gyilkosság előtt megkínozták a 21 éves lányt, majd testét megkísérelték elégetni egy, a hátsó kertben felállított máglyán.

A pénteki tárgyalási napon Sabrina Kouider volt barátja, Anthony Francois azt mondta az esküdteknek, hogy a nőnek „kettős személyisége” van és gyakran kiszámíthatatlan, hozzátéve, hogy hat hónapon át tartó kapcsolatuk alatt nem egyszer volt „agresszív és vad”, illetve „impulzív, szeszélyes, változékony (hangulatú) és labilis”. 

„Ugyanolyan szerethető tudott lenni, mint amilyen utálatos, és nem volt magyarázat a hangulatváltozásaira” – állt a Francois által a bíróságon felolvasott vallomásban. – „Gyakran kiabált és agresszívvé vált. Néha erőszakos volt, és egy tekintet vagy hasonló butaság miatt átszórakozott éjszakák alatt az utcán megtépte más lányok haját”.

Kouidert – aki az egykoron világszerte is népszerű fiúcsapat, a Boyzone egyik alapítójának, Mark Waltonnak volt a barátnője – azzal vádolják, hogy azért gyilkolta meg a fiatal francia lányt, mert meggyőződésévé vált, hogy az titokban segítette Waltonnak bejutni az otthonukba és ott bedrogozni, majd szexuálisan zaklatni a partnerét, a 40 éves Ouissem Medounit. Walton tagadta a vádakat.

Medouni azt állítja, a 35 éves divattervező egyedül ölte meg Sophie Lionnet-t, miközben ő aludt. 

Mindketten tagadják a gyilkoság vádját, azonban azt elismerik, hogy megpróbálták akadályozni a nyomozást a holttest elégetésével. Kouider azt is beismerte, hogy egyszer, amikor a francia lány „nagyon felidegesítette”, egy elektromos kábellel megverte – áll a Daily Mail az esetről írt cikkében.

demokrata.hu