Az Akar Bajorani és Mazin Al-Sharash néven azonosított irakiak szeptember 10-én, egy Stockholm és Mariehamn város között közlekedő kompon követték el a bestiális bűncselekményt. Mindketten alkoholt és kokaint fogyasztottak a fedélzeten, majd amikor kellően jó hangulatba kerültek, egy véletlenszerűen kiválasztott lányt berángattak a folyosóról a kabinjukba – számol be róla a portál.

Hirdetés

A vádirat szerint az áldozatot többször arcon és gyomorszájon ütötték, kitépték a haját, valamint leköpték és levizelték. Ezt követően mindketten megerőszakolták, majd feldugtak a nemi szervébe egy sörös dobozt. Miután az irakiak „végeztek”, a nőt egyszerűen kitették a kabinból, és mintha mi sem történt volna, folytatták az italozást.

A kompot üzemeltető cég szóvivője elmondta, hogy a bűncselekményt az áldozat jelentette a hajó személyzetének, így amikor kikötöttek Stockholmban, a két irakit azonnal őrizetbe vette a rendőrség.

Az ügyész szerint az elkövetők kihasználták, hogy az áldozat különösen kiszolgáltatott helyzetben volt a súlyos félelem miatt, valamint azért, mert szűk helyre volt bezárva, ahonnét esélye sem volt elmenekülni.

Iraki állampolgárok

A vádlottak iraki állampolgárok, egyikük 2008-ban Iránon, másikuk 2018 júniusában a balkáni migrációs útvonalon keresztül jutott el Svédországba. A nemi erőszak mellett kábítószerrel való visszaéléssel vádolják őket. Az ügyben eljáró kerületi ügyész különösen kegyetlennek minősítette a nemi erőszakot, és azt kérte a bíróságtól, hogy örökre toloncolják ki az országból a vádlottakat.

A Ripost cikkét ITT olvashatják.

Korábban írtuk