Azt írták: a német vasúton csütörtök hajnali 2 órától péntek 13 óráig munkabeszüntetést tartanak. Emiatt jelentős fennakadásokra, hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Hirdetés

A munkabeszüntetés érinti a közvetlen stuttgarti kocsikat továbbító Kálmán Imre EuroNight, a müncheni Railjet xpress, a közvetlen berlini kocsikat továbbító Metropol EuroNight, valamint a hamburgi Hungária EuroCity vonatokat.

A német vasúttársaság, a Deutsche Bahn (DB) azt javasolja az utasoknak, hogy amennyiben tehetik, halasszák el utazásukat, vagy válasszanak alternatív utazási lehetőséget. A Németország felé utazóknak érdemes tájékozódniuk a DB és a MÁV tájékoztatási felületein, illetve ügyfélszolgálatainál.

A március 4-ig csütörtökre vagy péntekre megváltott, Németországba vagy Németországból, illetve Németországon keresztül haladó utazásra szóló menetjegyek és helyfoglalások díjmentesen visszaválhatók vagy március 15-ig felhasználhatók. A jegyek érvényesítése más időpontra a nemzetközi jegypénztárakban intézhető.

Korábban írtuk

Online vásárolt menetjegyek visszaváltását a mobilalkalmazásban és az eszrevetel@mav-start.hu e-mail címen lehet kezdeményezni.