Az illegális migránsok is jogosultak a bőkezű svéd szociális ellátásokra, a svéd kormány ezzel ösztönzi maradásra a bevándorlókat – nyilatkozta az Echo TV Informátor című műsorának Nima Gholam Ali Pour, a svéd Demokrata Párt politikai tanácsadója. Az Informátor Svédországban forgatott, kiderült, hogyan vették be a svéd városokat a migránsok és a kisebbség hogyan veszi át az irányítást. 
 

Képernyőfotó: echotv.hu


Képernyőfotó: echotv.hu

Az adásból kiderül, a svéd baloldal szavazatvásárlásra fordította a migrációt, azért engedtek be mindenkit, hogy hatalomban maradhassanak, de a következő választásokon már egy iszlám párt is elindulhat.

Egy svéd blogger az Informátornak elárulta, Svédországba már mintegy 35 ezer fiatalkorú bevándorló él, egy részük direkt fiatalabbnak hazudta magát, miközben a bűnözési statisztikák is romlottak. 
 
Évi 40 millió koronába kerül a bevándorlás Malmö városának – ezt mondta az Informátor stábjának egy helyi politikus. Hozzátette: Svédországban az is jogosult a szociális ellátásra, aki illegálisan tartózkodik az országban. A városi oktatási bizottságban is dolgozó, iráni származású férfi arról is beszélt, hogy mit ér egy diplomás menekült, de azt is bemutatta, hogyan jut el valaki a menekültkérelemtől a bűnözésig. 

(Echo TV)
 
A teljes adás: