Hirdetés

Szeptemberben Tammaro Nicole Malliotakis republikánus New York-i képviselő mellett az idős katona is megjelent egy sajtótájékoztatón, és elmesélte, hogy több mint ötven másik idős emberrel – köztük hét háborús veteránnal – együtt kirúgtak a Staten Islandon található Island Shores elenvezésű idősek otthonából.

„Szörnyen éreztem magam. Nem vicces, ha kidobnak az utcára” – mondta nemrégiben az idős ember a Fox News Digital műsorában.

Frank Tammaro számára ismét egy olyan helyzetnek lehetünk szemtanúi, amikor a városi, állami és szövetségi vezetők nem hajlandók előnyben részesíteni a tengerentúlon harcolt veteránok számára.

„Én nem jártam a harctéren, de ezek a fiúk ott voltak és harcoltak, és itt rendezték be a mindennapjaikat, most pedig felborult az életük” – mondta Tammaro. – „Ez így nem igazságos.”

Korábban írtuk

Tammaro később megtudta, hogy az Island Shores tulajdonosa, a Homes for the Homeless nevű civil szervezet (ngo) szerződést kötött New York városával, és ennekértelmében az államilag támogatott idősek otthonát migránsszállóvá változtatták.

„Félelmetes volt, nagyon félelmetes. Főleg úgy, hogy már nem tudok olyan jól járni, mint régen” – nyilatkozta az idős férfi. – „Nem tudtam, hová menjek.”

Szállodák, létesítmények és egyéb szálláshelyek tulajdonosai New York-szerte hasonló megegyezésekre jutottak Eric Adams demokrata párti polgármesterrel, mivel az adófizetők pénzéből busásan megfizetik őket azért, hogy bevándorlók és illegális migránsok százait, néha ezreit szállásolják el.

(forrás)