Az e-mailek, amelyekről először a The Guardian számolt be, a Trump és társai elleni georgiai büntetőügyben az ügyészek és a vádlottak közötti, egyre ellenségesebb hangulatról árulkodnak.

Hirdetés

„Hosszú út áll előttünk” – írta Willis egy korábban nyilvánosságra nem hozott e-mailben a múlt hónapban Trump ügyvédeinek. – „Jóval azután, hogy ezek az emberek börtönben ülnek, mi még mindig ügyvédként dolgozunk majd.”

Willis és csapata azt állítja, hogy Trump és társai törvényt sértettek, amikor arra tettek kísérletet, hogy semmissé tegyék a 2020-as elnökválasztás eredményét. A vádlottak egy része – köztük Jenna Ellis, Sidney Powell és Kenneth Chesebro – átállt a vád oldalára Trumppal szemben – minden bizonnyal azért, hogy elkerüljék a börtönt.

Trump szövetségesei azzal érvelnek, hogy az ügy politikai indíttatású „jogi hadviselés”, a korábbi elnök pedig fenntartja, hogy nem tett semmi törvényellenest.

Korábban írtuk

Willis azt állítja, hogy az ügy egyszerűen a törvények betartatásáról szól, bár tettei és szavai nem ezt támasztják alá.

Willis azt mondja, nem akar feltétlenül pontot tenni a Trump-ügy végére még a jövő novemberi választások előtt.

„Úgy vélem, hogy a tárgyalás több hónapig fog tartani” – mondta a Washington Postnak a Global Women’s Summiton. – „És nem számítok arra, hogy (.) 2025 elejénél korábban lezárulna”.

(forrás)