Fotó: fiannafail.ie
Hirdetés

A hivatalnok szerint a tüntetőket le kéne lőni és agyon kéne verni. Ír lapok, köztük a Gript és a The Limerick Post is beszámoltak a hivatalnok – a limericki városi tanács elnöke, illetve „üzletember és foglalkozását tekintve taxisofőr” – hétfőn a Város és Vidék Tanácsülésen tett megjegyzéseiről, amelyekben uszító véleményének adott hangot.

A hivatalnok a tudósítások szerint így nyilatkozott:

Határozottan hiszem, hogy ez nem Írország [valódi] arca. Ez csak néhány bűnöző, akik üzleteket fosztanak ki. Nem hiszem, hogy egy ideológiai célt követnek. Kimennek az utcára, és rabolnak. Meg kéne őket büntetni. Még egy állat sem csinál ilyesmit. Ez nagyon szégyenletes, és nyilvános büntetést kellene kapniuk. Szeretném látni, ahogy fejbe lövik őket, vagy a nyilvánosság előtt addig verik őket, amíg bele nem halnak.

A politikust hazájában korábban az írországi politikában elért sikereiért ünnepelték. 2019-ben Limerick első muszlim tanácsosaként vonult be a történelembe, később pedig a személyében először vezette a városi tanácsot „a limericki bevándorló közösség egyik tagja”. A Limerick Leader akkor arról számolt be, hogy történelmet írtak, amikor a bangladesi állampolgárságú Talukder először felvette mandátumát.

(forrás)

Korábban írtuk