Fotó: ShutterStock/Max kolomychenko
Hirdetés

“Ami történt, az nem katonai akció, hanem alattomos és aljas terrortámadás népünk ellen, ráadásul egy ortodox ünnepen történt, akárcsak a szélsőségesek által Dagesztánban végrehajtott mészárlás. Éppen ezért most már nem teszünk különbséget egyikük között sem, legyen az az amerikai hatóságok, a Bandera-rezsim vagy az őrült fanatikusok” – írta Telegram-csatornáján, kommentálva az ukrán rakétacsapást Szevasztopol ellen és a militánsok Derbent elleni támadását.

“Az amerikai rohadékok kazettás lőszerrel látják el a banderistákat, és segítenek nekik célpontokat célba venni. A kijevi rohadékok egy civilekkel teli tengerpartot választanak célpontnak, és megnyomják a gombot. Mindketten a pokolban fognak égni, remélhetőleg nem csak a szakrális lángokban, hanem még előtte a földi tűzben” – írta.

Részvétét fejezte ki a megöltek családjainak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánt.

Vasárnap az ukrán csapatok kazettás bombákat hordozó ATACMS taktikai rakéták bevetésével támadást intéztek polgári infrastruktúra ellen Szevasztopolban. Négy rakétát az orosz légvédelmi rendszerek lelőttek. Egy további rakéta felrobbant a város felett. A jelentések szerint négy civil, köztük két gyermek meghalt. Több mint 120 ember megsérült.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el az Orosz Hírek oldalán.