BREITBART

Fotó: MTI/Mohai Balázs, archív

Annak ellenére, hogy Bill de Blasio New York-i polgármester menedéket ad a migránsoknak és nyitott határpolitikát képvisel, egy Soroshoz kapcsolódó csoport és a városháza tagjai nem hiszik, hogy mindez elég. De Blasio jelenleg több mint 16 millió dollár közpénzt ad illegális migránsokat képviselő ügyvédeknek.Az 51 önkormányzati tagból 27 levelet küldött de Blasiónak, arra kérve, hogy kövesse a Soroshoz kapcsolódó New York Immigrant Family Unity Project-et (NY-i Bevándorló Családi Egység Projekt). A terv kötelezővé teszi, hogy még az elítélt bűnelkövető migránsok is adófizetői pénzből fizetett ügyvédet kapjanak.

Ha ez nem történik meg, mondja a Soros-féle szervezet, akkor de Blasio „kirekesztést” hajt végre és az rasszista színezetet is kap, ami már amúgy is átjárja az amerikai igazságügyi rendszert, állítja a levél.

A Soros-féle Center for Popular Democracy (CPD – Népi Demokráciáért Központ) hozta létre az előbb említett projektet azért, hogy az még progresszív legyen és így adagolják be amerikai városoknak.

Soros nemrégiben nagy pénzt juttatott el a CPD-nek. Soros Nyílt Társadalom Alapítványa 705 000 dollár támogatást juttatott el azért, hogy kihívást intézzen a muzulmán ellenes érzések ellen. Az idei első negyedévben a Nyílt Társadalom Alapítvány a CPD-nek további 150 000 dollárt adott, hogy a migránsokat gazdasági lehetőségekhez is segítse.

Lovas István