BITCHUTE

Tavaly alakult az amerikai Bitchute azért, hogy ellentétben a YouTube-bal, az ő videóit ne cenzúrázza senki. Adjunk neki mi is teret. Feltöltötték azt a videót, amelyben Szijjártó Péter külügyminiszter beolvas az Európai Parlament LIBE bizottságának, miután az a leggusztustalanabb és alaptalan vádakkal teli jelentést készített a holland zöldpárti Judith Sargentini összeállításában.

Mivel Szijjártó Péter beszéde széles körben ismert, így lássuk most inkább a kommenteket, amelyeknél a hosszabbakat rövidítettük. Azok egytől egyig – valóban kivétel nélkül – a magyar külügyminiszter mellett foglalnak állást:


Switcheroo:

A szocialisták, kommunisták, liberális elitek és iszlamisták sátáni progresszív globalista rendszerének fojtogató bandája, amely láthatóan uralja az EU-t, Nagy-Britanniát, Franciaországot és kiszorít minden más hangot Ausztráliában, Kanadában – és próbálja ugyanezt tenni az USA-ban. Ugye nem engedjük őket nyerni?


George (válaszol Switcheroo-nak):

Teljesen igazad van. Nyugat-Európa elveszett (és a jelek szerint ott már nem fordulnak vissza a dolgok a normális mederbe). Az EU pedig nyomás alatt tart országokat és nemzeteket, hogy csökkenjen őshonos lakossága…Ijesztő!


nearly_nihilist:

Tényleg? Egy angolul beszélő színes bevándorló a korrupt EU-panelen leckéztet egy igazi magyart arról, hogy hogyan kell beszélnie? Hát Európa tényleg el van szúrva.


MR (válaszol nearly_nihilist-nek):

Üdvözlégy az EU-Gulágban. Tényleg el vagyunk szúrva.


Marco Lavoie:

Nagyon jól beszél Szijjártó, jó az üzenet. Vigye szét az egész világon. Nagyon szerettem, amit hallottam. Ne állj meg és harcolj népedért és azon országokért, akik ugyanazon értékeket vallják. Üdv!


Jeffryj4:

Egész Európából az egyik legkisebb állam, Magyarország áll ki az EU-s megfélemlítéssel szemben. Hajrá magyar külügyminiszter!


Chrome (Válaszol jeffryj4-nek):

Nem először. A magyarok soha nem tojtak be és nem hátráltak meg. Felkeltek az osztrákok ellen 1848-ben és a szovjet megszállás ellen 1956-ban. A Marx-kultuszos apparatcsikok betojtak – az EU-ban nem partnerei a magyaroknak.


Liz:

E globalista hazudozó uniós disznók nagyon próbálnak „megfelelően”, „szépen” beszélni meg modorkodni, de New Yorkban egy perc alatt megölnének titeket és gyermekeiteket rabszolgákká tennék. A politikai korrektség jó modorként álcázott fasizmus. Soha ne feledjétek!


Chrome (válasz Liznek):

A politikai korrektség nem jó modorként álcázott fasizmus, hanem kommunizmus. A politikai korrektség a kommunista „politikai megfelelőség” balliberális változata és a „gyűlöletbeszéd” a kommunista „verbális konfliktus” balliberális változata.  A baloldal valaha is bedobott legnagyobb trükkje az volt, hogy meggyőzte a világot: a fasizmus a legnagyobb rossz.


CrossWare (választ Chrome-nak):

Főként azért, mert a nemzeti szocializmus és a nemzetközi szocializmus is baloldali találmány.


Chrome (válasz CrossWare-nek):

Az antifák a valódi fasiszták és a kommunisták a vörös fasiszták, igaz?

(…)

és folyik a kommentek sora, elküldve nagyon meleg éghajlatra Sorost is…
 

Lovas István