Az amerikai médiában olyan feltételezések jelentek meg, hogy Carlson Vlagyimir Putyin orosz elnökkel akar interjút készíteni. Amikor erről kérdezték, Carlson csak annyit mondott: „Majd meglátjuk”. Az amerikai média utazásával kapcsolatos heves reakciójára pedig azt válaszolta: „Nem is tudom. Ezek őrültek, valóban őrültek.”

Hirdetés

Nyilvánosságra került egy fotó, amely a moszkvai Bolsoj Színházban készült Carlsonról. Az Izvesztyija című lap Telegram-csatornáján megjelent az újságíróval folytatott beszélgetést rögzítő videó is, amely egy moszkvai szállodában készült. A felvétel készítője közölte Carlsonnal, hogy őt tartja a legjobb amerikai újságírónak. Carlson megköszönte a dicséretet, és megkérdezte tőle, hogy melyik városban él. „Moszkvai vagyok” – válaszolta, mire az újságíró kijelentette: „Szeretem ezt a várost, gyönyörű”.

Oroszországi útjának céljáról szólva Carlson megjegyezte: „Látni akartam. Annyit olvastam róla, beszélni akartam az emberekkel, látni, hogyan vannak itt a dolgok elrendezve. És itt minden nagyon jó”.

Korábban írtuk