Miközben Donald Trump New Yorkban tartózkodott, hogy őrizetbe vegyék a Stormy Danielsnek történt hallgatási pénzek kifizetései miatt emelt vádak alapján, a volt elnök az ország másik felén lévő bíróságon újabb jogi győzelmet aratott a pornósztárral szemben – írja a hirado.hu.

Hirdetés

A kaliforniai 9. kerületi fellebbviteli bíróság arra kötelezte a nőt, hogy fizessen meg a volt elnöknek további 121 ezer dollárnyi (40 millió forint) jogi költséget, amely a nő sikertelen rágalmazási pere során merült fel. Ehhez jönnek még a Trump javára hozott korábbi ítéletek költségei is, amelyek összességében körülbelül 500 ezer dollárt tettek ki, vagyis a felnőttfilmes már körülbelül 600 ezer dollárral (mintegy 200 millió forint) tartozik Trumpnak jogi költségek címén.

Daniels a Trump elleni rágalmazási pert még 2018-ban indította el, miután az akkori elnök „totális átverésnek” minősítette a pornószínésznő vallomása által felállított férfi fantomképét, aki a nő állítása szerint megpróbálta megfélemlíteni őt a 76 éves politikussal folytatott feltételezett viszonyával kapcsolatban – ismerteti a közmédia hírportálja.

Korábban írtuk