Jelenlegi hely

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka kihagyja az országos bajnokságot

Fotó: MTI, archív, illusztráció

"Nehéz időszak áll mögöttük a magánéleti krízis miatt, de megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni" - mondta a molcsapat.hu oldalnak szombaton a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki először nyilatkozott hosszan azt követően, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott házassága edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.
 

Katinka az AIPS Europe legjobbja

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) európai tagozatának (AIPS Europe) tagjai Hosszú Katinkát választották 2017 legjobb női sportolójának.

A legjobbak között Hosszú Katinka

Fotó: MTI, archív

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) tagjai Hosszú Katinkát választották 2017 második legjobb női sportolójának, az első helyen az amerikai teniszező, Serena Williams végzett.

Katinka a világcsúcs közelében

Fotó: MTI/EPA/Claus Bech

Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

Két érem a nyitónapon

Fotó: MTI, archív

Az egyformán címvédőként indult Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen, Bernek Péter pedig második lett 400 méter gyorson a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság szerdai nyitónapján.