Jelenlegi hely

mlp

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

A fű, a párt és a választók

Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt elnöke, nemrég bejelentette, hogy pártja síkra száll a könnyű drogok legalizálásáért. Ferencz Orsolya önkormányzati képviselőt, a Józsefvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnökét kérdeztük az MLP felvetéséről.

Nyilatkozattal biztosítaná az EU-tagságot Fodor Gábor

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt elnöke politikai nyilatkozatot nyújt be a parlamentnek, amelynek elfogadásával az Országgyűlés kimondaná, hogy Magyarország az Európai Unió tagja akar maradni.

"Ha Tarlós nem akarja vezetni a fővárost, mondjon le!"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ha Tarlós István főpolgármester nem akarja vezetni tovább a fővárost, akkor mondjon le - mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke.

Fodor: ma is él a liberális Magyarország reménye

Fotó: MTI, Mohai Balázs

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke szerint ma is él a modern, polgári, liberális Magyarország reménye, vagyis az, hogy a magyar nép ismét ki tudja vívni a szabadságát a hatalommal szemben.