Jelenlegi hely

mlp

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Fodor Gábor tettekre vágyik

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt elnöke közös fellépésre és politikai együttműködésre szólította fel a „demokrata” ellenzéki pártokat.

A Liberálisok az EP-hez fordulnak

Fotó: MTI, archív

A Liberálisok az Európai Parlament azon bizottságához fordulnak, amely azt vizsgálja, érvénybe léptethető-e Magyarországgal szemben az úgynevezett 7-es cikkely, hogy felhívják a testület figyelmét arra: szerintük súlyosbodott a helyzet azzal, hogy a magyar államfő aláírta a civilellenes, valamint a CEU-t érintő törvényeket.

Liberálisok: Tarlós István ne használjon légkondicionálást!

Fotó: MTI, archív

A Liberálisok azt javasolják, hogy Tarlós István főpolgármester és stábja addig ne használjon légkondicionálást, amíg nem oldódik meg a 3-as metró szerelvényeinek hűtése - mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt - Liberálisok budapesti választmányának elnöke az MTI-nek szerdán.

Fodor Gábor gondolatai a honvédelemről

Fotók: MTI, archív, szerk.

A Magyar Liberális Párt a terrorfenyegetettség csökkentése érdekében a Magyar Honvédség megerősítését, egy közös európai haderő felállítását, összeurópai titkosszolgálat létrehozását és a nemzeti titkosszolgálatok szorosabb együttműködését szorgalmazza.