Jelenlegi hely

mlp


Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

"Ha Tarlós nem akarja vezetni a fővárost, mondjon le!"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ha Tarlós István főpolgármester nem akarja vezetni tovább a fővárost, akkor mondjon le - mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke.

Fodor: ma is él a liberális Magyarország reménye

Fotó: MTI, Mohai Balázs

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke szerint ma is él a modern, polgári, liberális Magyarország reménye, vagyis az, hogy a magyar nép ismét ki tudja vívni a szabadságát a hatalommal szemben.

Fodor Gábor a migránsokért aggódik

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt elnöke azt kéri, hogy a kormány vizsgáltassa ki, a határőrizeti szervek valóban bántalmazzák-e a „menekülteket” a magyar határon.

Fodor Gáborék sok sikert kívánnak a Momentumnak

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) üdvözli, hogy párttá alakult a Momentum Mozgalom. Fodor Gábor pártja azt tervezi, hogy a Momentumhoz hasonló erőkkel jövőre kormányt vált.