Jelenlegi hely

NGM


Hétfőtől könnyebb lesz összehasonlítani a tojás árát

Fotó: MTI, illusztráció

A hétfőtől életbelépő rendeletmódosítás szerint a tojás darabárát azonos méretben kell ezentúl feltüntetni a súlyra vetített egységárral - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vasárnapi, MTI-nek küldött közleményében.

Varga Mihály a szociális jogok európai pilléréről egyeztetett

Fotó: MTI, archív

Különbözik a magyar kormány és az Európai Bizottság álláspontja a szociális jogok tervezett uniós átalakításáról, a magyar fél szerint a szakpolitikák alakításának, szervezésének, működtetésének és finanszírozásának továbbra is nemzeti hatáskörben kell maradni - hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter Marianne Thyssennel, az Európai Bizottság biztosával tartott sajtótájékoztatóján.

Magyarország az önvezető járművek kutatási központja

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Magyarország az önvezető járművek és az ahhoz tartozó távközlés kutatási központja - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

A munkahelyvédelmi akció mintegy 500 milliárd forintot hagyott a munkaadóknál

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata, archív

A munkahelyvédelmi akció 2013-as indulása óta mintegy 500 milliárd forint maradt a munkaadóknál, 2016-ban a programban körülbelül 900 ezer munkavállaló dolgozott - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatásért és képzésért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

NGM: az Európai Bizottság is elismeri a magyar gazdaság eredményeit

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Az Európai Bizottság (EB) 2017. évi országjelentésében foglaltak is azt mutatják, hogy Magyarország erősödik, és a gazdaság teljesítményét már a nemzetközi szervezetek is elismerik - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-vel.