Jelenlegi hely

választás

Sorsdöntő választás következik

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Sorsdöntő választás következik. Egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat. A migránsokat nekünk kell eltartani. Két jövő közül kell választani: az egyiket Soros jelöltjei kínálják, a másikat a Fidesz és a KDNP jelöltjei képviselik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén.
 

Külföldi sajtó Magyarországról

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az ABC című spanyol lap, a BBC brit közszolgálati média, a Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Süddeutsche Zeitung című német újságok, valamint a Financial Times című brit lap egyaránt a vasárnapi választásokkal kapcsolatban foglalkoztak pénteken Magyarországgal.
 

Európa elbúcsúzhat Magyarországtól

Fotó: MTI, illusztráció

A magyar gazdaság egyre kiszolgáltatottabbá vált, sérülékenyebb, mint eddig bármikor, eközben Orbán Viktor és kormánya még el is lopta az uniós forrásokat - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje. Róna Péter közgazdász arról beszélt: ha Orbán Viktor hatalmon marad, Európa elbúcsúzik Magyarországtól.
 

Már 82 ezer levélszavazatot leadtak

Fotó: MTI, illusztráció

Már 82 ezer levélszavazatot leadtak az erre jogosult választópolgárok - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) pénteki adataiból. 
 

Nyílt beavatkozás a választási kampányba

Fotó: MTI, archív, illusztráció

"Bármilyen nyomást is fejt ki ránk az ENSZ emberi jogi bizottsága, mi egyetlenegy illegális bevándorlót sem fogunk befogadni" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.