Jelenlegi hely

Verrasztó Dávid

Két magyar is Európa élén

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Milák Kristóf és Verrasztó Dávid is vezeti saját számának ranglistáját három hónappal a glasgow-i úszó Európa-bajnokság előtt.
 

Verrasztó Dávid újabb érmeket nyert

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Akárcsak pénteken, szombaton is egy első és egy második helyet szerzett Verrasztó Dávid az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának első állomásán, Nizzában. 

Verrasztó Dávid bizonyítani szeretne

A júliusi budapesti vizes világbajnokságon bizonyítaná be Verrasztó Dávid, hogy a tavalyi olimpiai szereplése csak egy kis „baki” volt.

Hosszú Katinka vasárnap is három arannyal zárt

Fotó: MTI, archív

Hosszú Katinka a pénteki és szombati három-három elsőség után három aranyérmet nyert a nizzai nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján is, amelyen a férfiaknál ugyancsak avattak magyar győztest Verrasztó Dávid személyében.

Nyilatkozatot adtak ki az úszók

Fotó: MTI, archív

Közös nyilatkozatot adott ki több magyar úszó, amelyben sorra veszik, szerintük milyen változtatásokra van szükség a Magyar Úszószövetségen (MÚSZ) belül. Többek között Gyárfás Tamás elnök és a MÚSZ teljes vezetőségének távozását kérik azok az úszók, akik a múlt héten külön-külön emeltek szót a sportág irányításában szerintük meglévő problémák miatt.