Arcunkba ordít egy címsor a Magyar Nemzetből: „Fleck Zoltán az Alkotmányt kidobná a kukába, miközben Vörös Imre tehénlepénynek nevezte az Alaptörvényt” Ejha! Ki az a Fleck Zoltán? Ki az a Vörös Imre? Az előbbi jogász, szociológus, egyetemi tanár, az utóbbi jogtudós, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, 1990 és 1998 között alkotmánybíró.

Ehhez képest Fleck Zoltán arról értekezett egy baloldali rendezvényen, hogy Magyarországon el kell indulnia egy delegitimációs folyamatnak, mivel az Alaptörvény nem legitim, így nem lehet demokratikusan kormányozni. Ezért szakmai, politikai egyetértésre kell jutni arról, hogy az Alaptörvény kukába való.

Nem legitim. Kukába való. És a jogállamiság? Úgy tűnik, az már nem számít. A bolsevista Fleck még tavaly jelentette ki: „Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után.”

Hirdetés

Nagy forradalmak? Miről beszél ez az ember? Kinek a szavait idézi fel? Segítsünk Flecknek: „Azelőtt véres kardot hordtak körül az országban, ha háború tört ki, most vörös zászlót kell körülhordani… A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletáröklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát!”

És kiirtották. Mind egy szálig. Akit nem irtottak ki, az elmenekült. A többi, ahogy mondani szokás, történelem. Annak is a legvéresebb, legszennyesebb, legsötétebb fejezete. Szamuely Tibor, az utazó hóhér támadt fel Fleck Zoltánban, és egy kicsit Vörös Imrében is.

Apropó, Vörös Imre. A volt alkotmányjogász tahó hasonlattal állapította meg, hogy az Alaptörvény nem gránit-, sokkal inkább tehénlepény-állagú. Ah, milyen szagos. És még azt is mondta annak hallatán, hogy a kormány az idén tízéves dokumentum tiszteletére a Nemzeti hitvallás kifüggesztéséről határozott a középületekben, a Nemzeti hitvallás egy zagyvalék.

Ez fáj neki: „MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI, az új évezred kezdetén, felelősséggel minden magyarért, kinyilvánítjuk az alábbiakat: / Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette. / Büszkék vagyunk az országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre. […] / Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét. Becsüljük országunk különböző vallási hagyományait.”

Ez azonban rendben van: „…börtön lesz ebből, fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről. Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá.”

A bolsevik horda Gyurcsány vezetésével megismételni készül a történelmet. Arra számítanak, hogy egy nagy európai baloldali forradalom ad politikai erőt és fizikai támogatást, hogy az államcsínyt valóra váltsák. Mintha Kun Béla és bandája támadt volna fel. Nem ez lesz a végső, de ez a harc most nagyon kemény lesz.

Korábban írtuk