Vélemény

Nelson Mengele és a Télapó

Nelson Mengele és a Télapó

Mennyivel korrektebb Mandeláról nevezni el utcát, mint Mengeléről? Ez is az is emberek tömegei számára hozta el a földi poklot.
Libsifaggatás

Libsifaggatás

Volt kis üres időm reggel, és gondoltam, átnyálazom, miket írnak haladóék a BLM-jelenséghez kapcsolódó gyújtogatásokról, fosztogatásokról és gyilkosságokról.
Lakiteleki sátor XX.

Lakiteleki sátor XX.

Konrád György után Elek István következett. Rögtön kritikus hangot ütött meg az összejövetelről.
Amerika

Amerika

Nem baj, hogy rövid amerikai történelmünk megannyi hősének szobrát ledöntik, és eltörlik a múltunkat? – aggályoskodott az egyik tanácsadó.
Klímatardált kutyák és gazdájuk

Klímatardált kutyák és gazdájuk

Immár tehát mindenki számára világosnak kell lennie, hogy a világ minden része gyorsabban melegszik, mint a világ többi része.
Második forduló

Második forduló

Egy nemzet védekezőképességét úgy lehet kiiktatni, ha a patriotizmust és általában véve a hagyománytiszteletet meg lehet semmisíteni.
Elnyomottcsinálók

Elnyomottcsinálók

A jobboldalnak világosan megfogalmazott célokat kell felmutatnia, és ezek alapján életcélt kell tudnia adni a jólét gyermekeinek.
Cigány Lives Matter

Cigány Lives Matter

Ha a baloldal valamely ügyben a politikai haszonszerzés lehetőségét látja, akkor el fog menni a falig, és nem válogat az eszközökben.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.