Vélemény

Én ott leszek

Én ott leszek

Most újra akarom élni a csodát. Ott leszek szombaton. Legyünk ott mindannyian, tegyünk a hazánkért annyit, hogy megmutatjuk, ki van otthon, kié a hatalom, és ki áll készen a tavaszi győzelemre.
Szövetség a Közjóért

Szövetség a Közjóért

A szövetség célja egyszerű és világos: a keresztény európai értékek védelme, amelyekre az európai civilizáció is épül; a természeti, erkölcsi rendből, az ember teremtett voltból fakadó valódi emberi jogok védelme; a szabadság védelme
Melléállás

Melléállás

Érdemes-e hűnek lenni az ifjúkori ideálokhoz? Érdemes-e, ha azok nem lettek hűek akkori önmagukhoz – vagyis hozzád, aki ideálként tekintett rájuk? Mert végül is téged árultak el.
Erőfeszítések

Erőfeszítések

Az Állat Is Ember Szövetség aktivistái szomorúan állapították meg a hajdani program kudarcba fulladását. Fő oka az lehetett, hogy nem kaptak elég jogot a dinók.
Fényes és véres vidéki napok 1956-ban

Fényes és véres vidéki napok 1956-ban

Akik átélték az 1956-os forradalom és szabadságharc napjait, azoknak az életét örökre meghatározta a hirtelen kirobbanó lelkesedés, amely a szabadságvágyból táplálkozott.
Göre Gábor

Göre Gábor

Meg kellett öregednem ahhoz, hogy Göre humoros leveleinek értékeit fölismerjem. Mindenekelőtt a nyelvezetét. Ez sugallja az eredeti, humoros atmoszférát.
Felszarvazott konzervatívok

Felszarvazott konzervatívok

Nyugaton a keresztény-konzervatívok elvesztették a kulturális háborúkat, ezt – mások mellett – nemrég Mark Tushnet, a Harvard Egyetem alkotmányjogásza is megállapítja.
A Békemenet küldetése

A Békemenet küldetése

Élet vagy halál. Ha mi győzünk, a magyar nemzet történelme folytatódik. Ha ők győznek, a történelem számunkra befejeződött.
Végső idők

Végső idők

Okoslakásban okostévék, okostelefonok, okosórák; tulajdonképpen a résztvevőkön kívül minden okos. A dőzsölést időnként megszakította a rinyálók kórusa.
Következik Márki-Zay

Következik Márki-Zay

A hódmezővásárhelyi polgármester tehát lehet, hogy önjáró figurának tűnik, de ha nem azt csinálná, amit mondanak neki, három másodperc alatt tennék félre.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.