Vélemény

Kistigris lett belőlünk

Kistigris lett belőlünk

Nem mi leszünk a leggazdagabbak, de mi lehetünk a legboldogabbak, ha végigcsináljuk. Boldog tigrisek leszünk.
Mondd el gyermekeidnek!

Mondd el gyermekeidnek!

Trianon már történelem, meg kell haladni – száz éve sugalmazzák a magyarságba az önfeladás mérgét a gyávák és a gazemberek.
Trianon100: emelt fővel, előretekintve

Trianon100: emelt fővel, előretekintve

Magyarország az elmúlt tíz évben talpra állt, elkezdődött az ország politikai, gazdasági és kulturális szervezésének megújítása, az ország- és nemzetépítés.
Nyomor

Nyomor

A középkorú baráti társaság az elfogyasztott bőséges vacsora után arról beszélgetett, milyen szerencséjük van a mai fiataloknak.
Kenguruvész

Kenguruvész

A „jaj, a felmelegedés” – ami, amúgy tény – óbégatáson túl itt-ott megjelentek írások az emberi tényezőről is, meg az országban épp hatalmon lévő balos és zöld erők felelősségéről.
Listázás

Listázás

Most meg Schilling Árpád listázna. És legújabban? Márki-Zay Péter a bírókat politikai nézeteik alapján. Minden elmúlik egyszer, de a listázás örök.
Sematikus homogenizálás

Sematikus homogenizálás

Mindig találnak okot arra, primitív lelküknek együgyűt, hogy fölfújják magukat a pávával gúnyolt pulyka módjára.
Buli

Buli

Óévbúcsúztató bulit rendeztek a szemlőhegyi villában. A házigazda, kezében pezsgőspoharakkal, körbejárt, és időnként a kezébe nyomott valakinek egyet.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.