Vélemény

Egy unalmas disztópiáról

Egy unalmas disztópiáról

Van valami, ami örökké igaz: csak azok kaptak jogot a létezésre, akiket Isten szent törvényei szerint nemzettek és hoztak a világra.
Rejtélyek hálójában

Rejtélyek hálójában

Paranoiát nem ajánlanánk, de a véletlenekben sem hiszünk. A hazai baloldal által tálalt sztori túl kerek ahhoz, hogy igaz legyen.
Igazság, többség, gyermekvédelem

Igazság, többség, gyermekvédelem

Az egyik sarokban a hatpárti ellenzéki koalíció LMBTQ- és genderpárti elegye fog állni, míg a másikban mind­azok, akik szerint a gyermekeket óvni, védeni kell.
Megfigyelés

Megfigyelés

Megfigyelik az SMS-eimet. Azért nem jött még meg az üzenet a CCC-től, pedig várom. Szerintem lehallgatták, elolvasták, ezzel elszívták az erejét.
Szabadság

Szabadság

A bank pénztárosa sem tagadhatja meg a pöttömnyi kisfiútól a kifizetést Soros György számlájáról, ha az váltig ragaszkodik hozzá, hogy neki Soros-tudata van.
Hazaárulók klubja

Hazaárulók klubja

Minő karriert remél még, hogy odaáll a mószerolók falkájába és hazudik? Mert hazudik. Ez egyértelmű.
A teremtés kegyelme

A teremtés kegyelme

Amikor az Európai Unió elitje Magyarország ellen fenekedik, mert megsértettük úgymond a szivárványosok jogait, akkor valójában a természetes és legyőzhetetlen isteni rend ellen támadnak.
Válogatott hazugságok

Válogatott hazugságok

Nem baj, a lényeg, hogy mi tudjuk, kik vagyunk, minden más elmúlik idővel, mint a kanyaró. Ebben reménykedhetünk, bennük nem.
Boszorkányüldözés

Boszorkányüldözés

A brüsszeli boszorkányüldözés tehát ismét elérte hazánkat. Az inkvizíció munkáját pedig hathatósan segíti a nyílt társadalom hálózata.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.