Vélemény

Bolond idők

Bolond idők

Nácikért ilyen szépen és meghatóan, ugyanakkor osztatlan sikerrel Adolf Hitler óta senki nem emelt szót, bizonyítván, hogy náci és náci között manapság már van különbség, és egy politikailag korrekt européer ezt pontosan érti.
Ne legyen

Ne legyen

A normalitás mindig arra törekszik, hogy valami legyen. A baloldal meg mindig azzal jön, hogy valami ne legyen. Ne legyen magántulajdon, ne legyen férfi, ne legyen nő, ne legyen tekintély, és így tovább.
Belépés

Belépés

Grüß Gott, hi, ciao, salut, magyarok! Ezen a szép tavaszi napon, 2003 áprilisában szavazzatok az Európai Unióra, a jólétre és a szabadságra!
„A helyzet fokozódik”

„A helyzet fokozódik”

Már nincs túl nagy jelentősége annak, hogy ki és mikor kezdte a harcot. Növekvő agresszivitással igyekszik a másikat legyőzni mindkét fél. Az oroszok azonban, mivel nyílt sisakkal harcolnak, előnyben vannak az ukrán katonákat csak közvetve, fű alatt irányító Nyugattal szemben.
Bukás és erőszak

Bukás és erőszak

Ha bebizonyosodnak a vádak, Jakab Péteréknek természetesen azonnal távozniuk kell a közéletből. De ha csak egy belháború „termékeit” láttuk az elmúlt napokban, az is azt mutatja, hogy közelednek a párt végórái.
Szőrözés

Szőrözés

Miközben A besúgó című új sorozatot nézem, az élet furcsaságain álmélkodom. Pontosabban rájuk csodálkozom. Igen, ez a helyes kifejezés. Na, várjanak, ezt kifejtem!
Konferencia a jobboldal önbecsüléséért

Konferencia a jobboldal önbecsüléséért

Gondolatok születnek, szövetségek köttetnek, programok jönnek létre. Olyan esemény lesz ez, amely szükséges, de nem elégséges a konzervatív reneszánszhoz.
Iránymutatók

Iránymutatók

A megbeszélések szünetében az Európai Unió magas rangú tisztségviselői egy könyvillusztrációt nézegettek. Cyrano de Bergeracot ábrázolta, az írót és drámahőst, akit Rostand darabja tett híressé.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.