A tavaszi főpolgármester-választási kampányban Karácsony Gergely, a DK listavezetője azt a történetet vetette Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltjének szemére, hogy 2019-ben a főpolgármesterré választása után csak Vitézy Dávidon múlt, hogy nem lett újra a Budapesti Közlekedési Központ vezetője. Karácsony azt állította, Vitézy Dávidnak maga Orbán Viktor nem engedte, hogy elvállalja a feladatot.

Hirdetés

A DK-vezér a fővárosi vezetőket, a politikai panoptikumból 2019-ben újra életre keltett figurákat védő videósorozatában büszkén vallotta be, hogy öt éve ők ajánlottak a budapesti tömegközlekedést szervező BKK élére új vezetőt Draskovics Tibor személyében.

Walter Katalin, az utasokat vágásra váró pulykához hasonlító, járatritkításokat fű alatt bevezető BKK-vezérigazgató a héten a Partizánban állt ki a mindmáig BKK-elnök Draskovics Tibor mellett.

„És mivel a fővárosi cégvezetői és igazgatósági helyekre kiírt aktuális pályázat számos ponton sajnos a legkevésbé sem transzparens, Gyurcsány Ferenc most azért forgatja sorban ezeket a videókat, hogy helyükön hagyja az embereit. Pedig a választók nem erre szavaztak, nem ezért küldték kisebbségbe a DK–MSZP–Párbeszéd triót a Fővárosi Közgyűlésben”

– írta Vitézy Dávid.

Korábban írtuk