Hirdetés
Hirdetés



 








borászat

Borok és robotok

Borok és robotok

Meg kell ismertetni a bort a következő nemzedékekkel, és használni kell a legkorszerűbb technológiákat az ágazat fellendítése érdekében.
Magyarnak lenni természetes

Magyarnak lenni természetes

Zenéről, Brüsszelről és magyarságról beszélgettünk Varga Zsolttal, a KERECSEN együttes gitáros-frontemberével.
Furmint most és mindörökké

Furmint most és mindörökké

A furmint képes a termőhely adottságait, a gazda lelkületét, mindezeken keresztül a magyar bor karakterét kifejezni.
Érzés a borban

Érzés a borban

Hétszáznegyvenhetedik szüretükön vannak túl, ezzel az övék Magyarország második legrégebbi borászata.
A bor jó, de el kell adni

A bor jó, de el kell adni

Ha sikerül megszólítani a fiatalokat, a magyar bor újabb szintet léphet. Helyzetkép és esélylatolgatás Mátyási Rolanddal, a Ménesi Borbár ügyvezetőjével.
Őszi bormustra Szegeden

Őszi bormustra Szegeden

Több mint száz bortermelő várja szerdától a helybélieket és a városba érkező turistákat Szegeden a Bor tér elnevezésű gasztronómiai fesztiválon.