2021.01.26. A rostfogyasztás erősíti az immunrendszert A magas rosttartalmú étrend csökkenti a szívbetegségek és a rák kialakulásának kockázatát is – mondta egy dietetikus.
2020.08.29. A karantén alatt a gyerekek negyven százaléka többet evett A karanténidőszak alatt a gyerekek 40 százaléka többet evett a megszokottnál és 1-2 kilogramm plusz súlyt szedett magára.
2019.12.01. Böjtöljünk egészségesen Érdemes fokozatosan rávezetni a szervezetet a böjtölésre, illetve lassan megtörni a böjtöt, ezzel elkerülhetők a rosszullétek - mondta Erdélyi Alíz dietetikus.
2018.12.23. Mennyiség helyett minőség Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene törekedni a karácsonyi ételfogyasztáskor Antal Emese dietetikus szerint.
2017.06.10. A darált húsban is lehet glutén A legkülönbözőbb élelmiszerekben, még a darált húsban is lehet glutén.