2024.05.12. Több száz kiállító a Szegedi Borfesztiválon A borünnep ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében 2022-től kizárólag üvegpohárban lehet kínálni a borokat.
2024.05.09. Konyha a szabadban A magyar ember olyan, hogy ha beköszönt a jó idő, nincs az az erő, ami visszatartaná, hogy kimenjen a kertbe sütögetni.
2024.04.28. Átadták a Borászok Borásza díjat A köztársasági elnök úgy fogalmazott: „a bor örökség, a táj ízének közvetítője, egyediségének őrzője, a bor titok, szakralitás”.
2024.04.28. Megrendezték a Magyarország étele 2024 szakácsverseny döntőjét „A magyar konyhát meg lehet újítani, annak van jövője” – hangoztatta Asztalos István.
2024.03.06. Bocuse d'Or: bemutatkozott az idei magyar csapat A nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét március 19-20-án rendezik Trondheimben.
2024.03.01. Borok és robotok Meg kell ismertetni a bort a következő nemzedékekkel, és használni kell a legkorszerűbb technológiákat az ágazat fellendítése érdekében.
2024.03.01. Sokszínű hagyomány, szürke közelmúlt, ígéretes jelen Dr. Csizmadia András gasztrofilozófussal beszélgettünk.
2024.02.09. Újabb pofon az uniótól a spanyol gazdáknak és gasztronómiának Az arroz bombát vagy bomba rizst szinte kizárólag Spanyolországban termesztik.
2024.02.04. Magyar cukrászmester nyert ezüstöt a Kulináris Olimpián Tehetségét és kézügyességét pedig nem először díjazzák.
2024.01.25. Terítéken az örökségünk Töltött dagadó, harcsapaprikás, halászlé – csupa kiváló magyar étel, Levendai Levente mégis úgy látja, kulináris örökségünk fájdalmasan el van hanyagolva.