Hirdetés
Hirdetés

gasztronómia

Paks, megint!

Paks, megint!

Az idén június 30. és július 6. között rendezik a paksi Nemzetközi Gastroblues fesztivált.
Be a szervezetbe!

Be a szervezetbe!

Kultúra, kvíz és persze hideg sör várja az érdeklődőket szombaton a Nyitott Főzdék Napján.
Reneszánsz a konyhában

Reneszánsz a konyhában

Egy-egy sztárséfnek komoly rajongótábora van, és a valóban jót kínáló éttermek ma már stabil vendégkörre számíthatnak.
Vadat az asztalra!

Vadat az asztalra!

Indokolatlanul kevés vadhúst fogyasztunk, pedig számos előnye lenne. Hogyan lehetne e tradicionális táplálékot visszahozni a köztudatba?
Szakajtónyi élet

Szakajtónyi élet

Mindennapi eledelünk az idők kezdete óta, benne foglaltatik a Miatyánkban és Krisztus testét jelképezi.
Kocsonyapiknik

Kocsonyapiknik

A kocsonyafőző versenyre benevezett különlegesség a Forraltbor- és kocsonyapikniken Vácrátóton.