Hirdetés
Hirdetés

gasztronómia

Konyha a szabadban

Konyha a szabadban

A magyar ember olyan, hogy ha beköszönt a jó idő, nincs az az erő, ami visszatartaná, hogy kimenjen a kertbe sütögetni.
Átadták a Borászok Borásza díjat

Átadták a Borászok Borásza díjat

A köztársasági elnök úgy fogalmazott: „a bor örökség, a táj ízének közvetítője, egyediségének őrzője, a bor titok, szakralitás”.
Borok és robotok

Borok és robotok

Meg kell ismertetni a bort a következő nemzedékekkel, és használni kell a legkorszerűbb technológiákat az ágazat fellendítése érdekében.
Terítéken az örökségünk

Terítéken az örökségünk

Töltött dagadó, harcsapaprikás, halászlé – csupa kiváló magyar étel, Levendai Levente mégis úgy látja, kulináris örökségünk fájdalmasan el van hanyagolva.