2025.06.05. Paks, megint! Az idén június 30. és július 6. között rendezik a paksi Nemzetközi Gastroblues fesztivált.
2025.05.14. Be a szervezetbe! Kultúra, kvíz és persze hideg sör várja az érdeklődőket szombaton a Nyitott Főzdék Napján.
2025.04.14. Vigyázat: hajszálak kerültek a csokoládéba! A különleges csoki már Magyarországon is kapható, sőt, fagylaltként is megkóstolhatjuk.
2025.02.18. Reneszánsz a konyhában Egy-egy sztárséfnek komoly rajongótábora van, és a valóban jót kínáló éttermek ma már stabil vendégkörre számíthatnak.
2025.02.18. Vadat az asztalra! Indokolatlanul kevés vadhúst fogyasztunk, pedig számos előnye lenne. Hogyan lehetne e tradicionális táplálékot visszahozni a köztudatba?
2025.02.05. Szakajtónyi élet Mindennapi eledelünk az idők kezdete óta, benne foglaltatik a Miatyánkban és Krisztus testét jelképezi.
2025.01.25. Kocsonyapiknik A kocsonyafőző versenyre benevezett különlegesség a Forraltbor- és kocsonyapikniken Vácrátóton.
2024.12.22. Pezsgőkből és aszúkból rendeznek kóstolót a fővárosban A hagyományos pezsgő és a tokaji aszú is az ünnephez kötődő italok.
2024.12.13. Mindenmentes helyett természetest! Könyv jelent meg a mesterségesen előállított élelmiszerekkel kapcsolatos kockázatokról.
2024.11.22. Gasztronómiai elismeréssel díjazták a Prónay-kastélyt Történelmi szállodák legjobbjait díjazó nemzetközi gálán vehetett át gasztronómiai kitüntetést az alsópetényi Prónay-kastély.