Hirdetés
Hirdetés

gasztronómia

Megkóstolni a Kárpát-medencét

Megkóstolni a Kárpát-medencét

Megjelent a Kárpát-medencei étteremkalauz. Szerzőjével, egyben a Demokrata szakírójával, Borbély Zsolt Attilával beszélgettünk.
A legjobb pálinkákat díjazták

A legjobb pálinkákat díjazták

Kibővült a program a gin és szeszes ital mustrával, így a pálinkák és törkölypálinkák mellett ginekkel, párlatokkal és likőrökkel is lehetett nevezni.
Óceán ihlette ékszerek

Óceán ihlette ékszerek

Pop-up designvásárt rendeznek 2023. december 11. és 15. között a Crowne Plaza Budapestben.
Ezeréves ízek útján

Ezeréves ízek útján

Különleges ízutazáson jártunk Li Mengyi gasztrovloggerrel: képzeletben Kantontól Sanghajon át a kőbányai kínai negyedig barangoltunk.
Jubilál a Szarvasi Szilvanapok

Jubilál a Szarvasi Szilvanapok

A rendezvénysorozat fő célja a szarvasi szilva népszerűsítése és a hozzá kapcsolódó hagyományok bemutatása.