Hirdetés
Hirdetés

gasztronómia

Konyhafantáziák

Konyhafantáziák

Már nem csak kíváncsi kívülállóként élvezik a fogásokat a divatos éttermekben, hanem tevékenyen részt akarnak vállalni az étel elkészítéséből.
Helyi ízek

Helyi ízek

Neked Főztem gasztrokocsma, Zánka, Fő utca 7.
Újra, élőben!

Újra, élőben!

A sorban a 29. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválra június 28. és július 4. között kerül sor az eddig megszokott paksi helyszíneken.
Megújulva megőrizni

Megújulva megőrizni

A párkányi Tűzrőlpattant Menyecskék csapata nyerte az Étrend Konyhafőnökök Egyesülete által megrendezett Magyarország étele szakácsversenyt.
Bolygóbarát gasztronómia

Bolygóbarát gasztronómia

A Demokrata dietetikust és foodstylistot kérdezett arról, indokolt-e, és ha igen, milyen mértékben a húsból készült ételek mellőzése.
Változó gasztronómiai trendek

Változó gasztronómiai trendek

A vendéglátás rendkívül megszenvedte a koronavírus-járvány miatti, közel féléves bezárást. A kényszer azonban új ötleteket is hozott.
Diótörő habcsókkoronával

Diótörő habcsókkoronával

Régen szokás volt, hogy Jézus születésére várva a keresztények nem ettek húst, ilyentájt főképpen halat fogyasztottak.