2021.08.05. Konyhafantáziák Már nem csak kíváncsi kívülállóként élvezik a fogásokat a divatos éttermekben, hanem tevékenyen részt akarnak vállalni az étel elkészítéséből.
2021.06.16. Újra, élőben! A sorban a 29. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválra június 28. és július 4. között kerül sor az eddig megszokott paksi helyszíneken.
2021.06.11. Megújulva megőrizni A párkányi Tűzrőlpattant Menyecskék csapata nyerte az Étrend Konyhafőnökök Egyesülete által megrendezett Magyarország étele szakácsversenyt.
2021.05.25. Bolygóbarát gasztronómia A Demokrata dietetikust és foodstylistot kérdezett arról, indokolt-e, és ha igen, milyen mértékben a húsból készült ételek mellőzése.
2021.05.06. Változó gasztronómiai trendek A vendéglátás rendkívül megszenvedte a koronavírus-járvány miatti, közel féléves bezárást. A kényszer azonban új ötleteket is hozott.
2021.03.25. Uniós oltalmat kapott a Vasi vadkörte pálinka Ezzel hatvanhatra emelkedett az uniós oltalomban részesülő magyar földrajzi árujelzők száma.
2021.01.13. EU-s hatóság: emberi fogyasztásra alkalmas a lisztbogár lárvája Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság szerint emberi fogyasztásra alkalmas a lisztbogár lárvája.
2021.01.07. Farsangi fogások a nyolcadik közétkeztetési szakácsversenyen A megmérettetésre március 19-ig jelentkezhetnek a csapatok.
2020.12.25. Diótörő habcsókkoronával Régen szokás volt, hogy Jézus születésére várva a keresztények nem ettek húst, ilyentájt főképpen halat fogyasztottak.