hit

A Hang

A Hang

Felkészültél? – kérdezte az egyik nap a Hang, nem izgatottan, nem fenyegetően, inkább nyugtató kedvességgel a tónusában.
Aki ételt, italt adott

Aki ételt, italt adott

Fráter Erzsébet botanikusként fogott bele a Biblia tanulmányozásába, a Szentírásban megjelenő növények és ételek, korabeli szokások kutatásába.
Az őrangyal

Az őrangyal

Igen – mondta nagy komolyan a kisfia, majd kérdőn apjára nézett. – És a te őrangyalod kicsoda?
Régi vágású

Régi vágású

Tucatjával olvasni, hogy a régi világban szocializálódott régi vágású haladók nem illenek az új világrendbe.
„Mi van, öcsi?”

„Mi van, öcsi?”

Interjú Németh Ferenccel; papok a frontvonalban; oltakozik az oltásellenes ellenzék; őszintén az elhalálozásokról; „Keresünk téged, Sámuel király!”; ősvilági helyszínelők
A színház élő szertartás

A színház élő szertartás

Interjú Cseke Péterrel; új Simicskát keres a baloldal; a gyógyításban az orvoslás mellett helye van az imádságnak; a poszt-Covid-szindróma; fordulat az Ibiza-ügyben
Anna nővér öröksége

Anna nővér öröksége

A látássérült szerzetesnő küzdelmes életének a koronavírus vetett véget. Hite, szeretete és kitartása példa mindannyiunk számára, szellemi hagyatékának megőrzése kötelesség.
Ég és Föld között

Ég és Föld között

Itt állt ebben a hatalmas teremben, ahol vele szemben, egy trónszékhez hasonlatos ülőalkalmatosságon egy fehér tógás ősz apóka ült.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.