városháza

A tét a magyar jövő

A tét a magyar jövő

A miniszterelnöknek politikai képességek és rutin szempontjából nem látszik alternatívája a magyar politikai palettán – mondta Tarlós István.
Sajtóklub: Lezajlott a vizsgálóbizottság ülése Városháza-ügyben

Sajtóklub: Lezajlott a vizsgálóbizottság ülése Városháza-ügyben

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt mondták el véleményüket a Városháza ügyét vizsgáló fővárosi bizottság ülésével kapcsolatban. Bencsik András szerint Karácsony Gergely az üggyel kapcsolatban mindent tud, „tudja a 10 százalékot és az arcátlan lopást”, a főpolgármester tisztában van azzal, ami körülötte történik. „Egyszerűen neki ezt a szerepet osztották, olyan jól tudja játszani a hülyét. Lesz egy pont, amikor elkattan egy fogaskerék az agyában és leáll, de amíg ez meg nem történik, addig gátlástalanul fogja mondani a mentegetőzéseit” – fogalmazott. A műsor második felében elhangzott, a baloldali ellenzéki összefogás leválthatja Márki-Zay Pétert, Donáth Anna kerülhet a helyére.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.