Meg kell törnünk az európai baloldal diktátumrendszerét – mondta a Demokratának Hölvényi György, a KDNP brüsszeli képviselője. Miért Európa a világ legjobb helye? Keresztényi kötelesség befogadni a migránsokat? Milyen szélsőséges ideológiák vezérlik az Európai Uniót? A Fidesz EP-listájának ötödik helyezettjével többek között arról beszélgettünk, hogy visszaléphet-e a Fidesz az Európai Néppártba, és hogy miért sajnálja Magyar Pétert.

Hirdetés

További témáinkból:

Plató Péter Felcsúton járt

Pontosan nyolc éve a Népszavában és az ugyancsak objektív Hír24-en a következő címmel jelentek meg tudósítások: Tiltakozás Felcsúton! Leállt a kisvasút, mert DK-aktivisták feküdtek a sínekre, tiltakozva a hobbivasút ellen. A múlt hét pénteken a Tisza Párt szimpatizánsai árasztották el a töltést, majd tódultak be az egyébként gyermek- és családkedvenc kisvonat mind a 135 férőhelyére, ekképpen tiltakozván az Orbán-rendszer ellen. Helyszíni riport.

Európa angyalbőrbe vágyik, vagy mégsem?

Egyre többször hangzik el Európában, hogy vissza kellene állítani a sorkatonaságot a háborús fenyegetettség miatt. De ezekre a vélt vagy valós problémákra csakugyan az lenne a megfelelő válasz, hogy belepofozzák a mundérba a jórészt békeidőben szocializálódott sorköteleseket?

Ne megalkuvó, hanem büszke magyarok legyünk!

A fogyasztói társadalomnak nem jó a nemzeti öntudat – mondta a Demokratának dr. Csernus Imre pszichiáter. Mi hiányzik a magyarokból, miért vagyunk gyávák, és hogyan lehetnénk bátrak? 

Aurum Coronarium

A Szent Korona iránti megdöbbentő intenzitású tisztelet a magyarok kollektív nemzettudatának talán legfontosabb pillérét képezi. Nem túlzás azt állítani, hogy a Szent Koronához fűződő viszonyunkban megtaláljuk mindazt, ami par excellence magyar…

Melléklet: Életmód

Korábban írtuk