Hirdetés

Ez most nagyon érthető, világos kampány lesz abból a szempontból, hogy mi ellen és minek az érdekében küzdünk – mondta a Demokratának Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. 2024-et nagyon reményteli évnek látja, amikor rengeteg helyen lesz esélyünk a közös boldogságra.

További témáinkból:

Tovább száguld a demográfiai hullámvasút

A világon egyedülálló családtámogatási rendszer ellenére megtorpant itthon a termékenységi ráta emelkedése, sőt visszaesést mutatnak az adatok. Noha a házasodási kedv nem lanyhult, mégsem születik annyi gyermek, amennyit a fiatalok korábban terveztek, és amennyi kívánatos volna. 

Harc a BBQ-magyarokért

Nevéhez fűződik a Torontói Független Magyar Rádió, az egyetlen működő magyar könyvesbolt, a Pannónia, valamint a Paraméter klub. Több mint harminc éve él Kanadában Bede-Fazekas Zsolt a családjával, és azóta fáradhatatlanul küzd a minőségi magyar kultúráért. Portrénk.

„Kiteríteném Orbán elé a vörös szőnyeget”

Nem abban hiszünk, hogy az üzletnek van országa, hanem abban, hogy az országnak van gazdasága – mondta a Demokratának Maximilian Krah, az AfD listavezetője az európai parlamenti választásokon. Megállítható Németország hanyatlása? Miért nácizzák az AfD-t? Mennyire valószerű az Északi Áramlat helyreállítása? Interjúnk.

A letűnt álom nyomában

Bár sokan jövendölik az Egyesült Államok végnapjait, azok azért még váratnak magukra. Az amerikai álom mindenesetre már rég a múlté. A társadalom széles rétegei csúsznak le, terjed a drog, egyre több a hajléktalan, az illegális migráció pedig alapjaiban formálja át az ország szöveteit.

Korábban írtuk