Az idei dupla arénakoncert műsora az októberben megjelent, azóta platinalemezes Idősziget című albumra épült, de természetesen a Láss bennem másttól az Adj hiteten át az Újrakezdhetnénkig a korábbi évek, évtizedek népszerű Ákos-dalai is elhangzottak, ahogyan néhány Bonanza-szám is, mint a Tánc vagy a 101-es szoba. A felsorolásból is látszik: Ákosék pörgősen akarták zárni a mozgalmas évet. Tombolt is az aréna.

Hirdetés

Az este legkülönlegesebb része az volt, amikor Ákos lányával, Őry-Kovács Annával énekelt duettet. A 17 éves Anna nem csupán saját szerzeményében, az ugyancsak az Időszigeten hallható Elhiszemben, hanem két másik dalban – Tengermoraj, Felemel – is közreműködött. A produkciót látva-hallva egyet kell értenünk a büszke édesapával: nagyon valószínű, hogy fogunk még hallani róla.

Az Ákos-koncertek kapcsán már-már közhely, hogy a hang- és fénytechnika ezúttal is nemzetközi színvonalú volt, ahogyan a zenekar tagjai is – Madarász Gábor, Lepés Gábor, Bánfalvi Sándor és Kálló Péter – kiválót nyújtottak. De jövőre, talán egy újabb duplakoncerten, valószínűleg ezt is megpróbálják majd felülmúlni.

képgaléria