A békéscsabai színművészek által előadott, Liszt Ferenc művekkel aláfestett hanganyag megrendítő módon idézi fel az aradi vesztőhelyen 160 évvel ezelőtt történteket.

Erkel Tibor, az emlék-CD egyik fővédnöke előterjesztése nyomán szeptember 3-i ülésén egyhangú szavazattal ajánlotta a magyarok figyelmébe az aradi tizenhármaknak szentelt emlék-CD-t a Százak Tanácsa. (A Százak Tanácsa a ’90-es évek derekán a Magyarok Világszövetsége keretében jött létre az akkor legnépszerűbbnek bizonyuló magyarországi közéleti emberekből, majd később önállóvá vált. Tagjai között van: Rácz Sándor, Dr. Hegedűs Loránt, Balczó András, Dr. Jobbágyi Gábor, Dr. Kisida Elek, Dr. Papp Lajos, Dr. Szűrös Mátyás, Dr. Pozsgay Imre.)

Tekintettel magánszemélyek számottevő érdeklődésére, a Magyarok Világszövetsége megvásárolhatóvá teszi az emlék-CD-t 1500 Ft-os áron, amelyet a honlevél igazolvány tulajdonosok kedvezményes áron kapnak. A kiadó az egyéni és a viszonteladói megrendeléseket a terjesztes@mvsz.hu e-mailen, ill. a +36-1-485-4060 távmásoló számon fogad el.

A kiadó a megrendelők figyelmébe ajánlja a magyarországi postázási díjakat és kéri a megrendelőket, jelöljék meg az általuk választott küldési módot.

Elsőbbségi- ajánlott-tértivevény: 565 Ft

Elsőbbségi-ajánlott: 440 Ft

Elsőbbségi: 240 Ft

Utánvét: 905 Ft