Hirdetés

Háború dúl közvetlen szomszédságunkban. Gondosan ágyaztak meg neki, alig van remény a gyors befejezésre.

Háborús helyzet van déli szomszédunknál is, szintén jól előkészítve. Ma már talán elég lenne, ha a kierőszakolt Koszovó határait úgy jelölnék át, hogy a szerb városok, falvak ne tartozzanak oda. (Bilincs és mosoly – amerikai film a hatvanas évekből. Fehér és néger rab szökik összebilincselve. Az üldözők arcán ördögi vigyor.) Persze, a tűzfészek előkészítésekor pontosan az ilyen átminősített nemzeti foltokkal operál a névtelen erő, jól ismerjük Trianon óta.

A Közel-Keleten is háború robbant ki. Parazsa 1948 óta izzik. Izrael állam már a bölcsőjében élet-halál küzdelemben találta magát. Annak ellenére foglalt el stratégiailag fontos területeket, fegyverrel gyilkolva ki az ott élőket. Ekkoriban a szétszóratott zsidóság Izrael mellett állt. Mily érdekes, pont akkor következett be fordulat, amikor Izraelben is rájöttek, hogy nemzeti létüket veszélyezteti egy világkormányra törekvő erős akaratrendszer. A világ zsidósága pedig megosztott. Vélhető, Netanjahu elmozdítása is benne foglaltatik a jól előkészített támadásban, amelyhez az ütőszeget az adja, hogy a palesztinoknak teljes létkiszorítottságban kell élniük. Igaz, képtelenek és nem is akarnak a zsidókéhoz hasonló európai életet élni – tipikusan az összebilincselt néger és fehér esete.

Mindhárom összetűzés közvetlenül érint minket, de melyik a legégetőbb jelen pillanatban? Óriási muszlim tömegeket mozgatnak Európa felé, és minden módon gyengítik a védekezést. A Hamász ünneplése a nyugati nagyvárosokban valószínűvé teszi, hogy hátba támadnák a határokat védő erőket. Ez a legteljesebb titokban, jól szervezetten történt támadás még azt is feltételezi, hogy titkosszolgálati adatokat titkoltak el Izrael elől. Mi pedig feltétel nélkül állunk Izrael pártján. Határvédelmünket könnyen tekinthetné a már Európában lévő muszlim harcosok tömege hadüzenetnek. A NATO-nak még jól is jöhetne, hogy elzárják előlünk is a titkosszolgálati adatokat. Hamarosan itthon robbanhatnának bombák, és az EU ölbe tett kezekkel nézné, mert két légy fordulna föl egyszerre. Eltűnne a magyar határ mint akadály, eltűnne Magyarország, mint a nagy terv állhatatos megakasztója. Most nagyon észnél kell lennünk!

Korábban írtuk