Az Echo TV Bayer Show című műsorának tegnap esti adása egy Gyurcsány-sajtótájékoztató egészen szürreális részleteivel kezdődött.
 

Képernyőfotó: echotv.hu


Képernyőfotó: echotv.hu

Az első bejátszásban az éppen sajtótájékoztatót tartó DK-elnök azt mondja: “Az MSZP és a DK megállapodásának a lényege az, hogy le kell váltani a DK-t. [hosszú szünet] Nem így van! Kezdjük újra! Az MSZP és a DK megállapodásának a lényege, hogy le kell váltani a kormányt. [mély sóhaj] Azt a kormányt, amitől olyan pocsék a maguk tévéje, hogy ezt a vitát folytassuk”.

A későbbiekben Gyurcsány – számunkra ismeretlen okból – a prímszámokról vitázik egy újságíróval, ezt a részt pedig a következő felütéssel kezdi: “Az én fejemben nagyon sok szám van. Akarja, hogy számoljunk együtt? Kétszer három? Hat! Aham. A legnagyobb kétszámjegyű prímszám mennyi maga szerint? Tizenegy, segítek magának. Tizenegy. Igen. Nem. Az a legnagyobb kétszámjegyű prímszám, ebben segítettem magának. Mondom… [Nem érthető újságírói megjegyzés a háttérből] Nem? Ja, a legkisebb. A legkisebb kétszámjegyű prímszám a tizenegy. És a legnagyobb akkor? [Nem érthető újságírói megjegyzés a háttérből] Kilencvenhét? Közel áll a megoldáshoz. És mit szól a tizen… tizen… Tízszer hét, az hetven… Az kilencvenhét… Igen… Azt hiszem, kilencvenhét. Igen”.

Hogy mindennek mi köze van az égvilágon bármihez is, nem tudjuk meg. Bayer Zsolt szerint a DK-elnök “mata részeg” volt – ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk -, hiszen “ember ennyire hülye magától nem lehet”.

A sajtótákoztató részleteit, illetve Bayer Zsolt teljes műsorát az alábbi videókon tekinthetik meg.

(demokrata.hu)

Gyurcsány: Le kell váltani a DK-t, nem így van…

Sírjunk, vagy nevessünk ezen a stand-up comedy előadáson? Gyurcsány Ferenc egyszemélyes magánszámához sokat nem nagyon lehet hozzáfűzni. Erről is szó esett a Bayer show legutóbbi adásában, ami megtekinthető itt: https://www.echotv.hu/adasok/2018/03/11/bayer-show/6661#ECHOTV #ANEMZETHANGJA #BAYERSHOW #GYURCSANY

Gepostet von ECHO TV am Montag, 12. März 2018