A beszélgetés kezdetén az országgyűlés tavaszi ülésszakáról, valamint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea parlamenti megnyilvánulásairól is szó esett.

Hirdetés

„Ez az oltásellenes kampányuknak egy fontos állomása. Bármit is mondanak, mindig, minden nyilatkozatuk, bárhogy is hangozzék, – mert most teljesen eltérő dolgokat szoktak mondani – de a legvégén a folyamatnak mindig az van, hogy elbizonytalanítsák a magyar embereket az oltásokkal kapcsolatban, legyen az bármilyen típusú oltás” – jegyezte meg a baloldal politikáját illetően Kocsis Máté.

„A magyar baloldalon jó pár éve (…) Gyurcsány Ferenc irányítja a folyamatokat. Nézzük csak végig. Mi nem úgy történt, ahogy ő mondta? (…) Ha most valaki félreteszi a politikai nézeteit, hovatovább az indulatait és csak a tényeket nézi, – hogy minden egyes eleme a baloldali politikának úgy alakult, ahogy azt Gyurcsány Ferenc akarta, – akkor könnyen beláthatja, hogy ott Gyurcsány a főnök”

– mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Korábban írtuk

„Gyurcsány a főnök, döntésekben, kommunikációban, befolyásban, mindenben. Ezt ma már politikát ismerő ember nem vitatja” – folytatta Kocsis Máté, a baloldali politikát és annak működését elemezve.

„Mikor szabadul ki a társadalom ebből a jelenlegi helyzetből?” – tette fel kérdését Bayer Zsolt műsorvezető a vírushelyzetre vonatkozóan.

„A konzultáció eredménye nagyon sok mindenre irányt fog mutatni. Egy nagyon nagy részvételű konzultáció zajlik és nekem meggyőződésem, hogy ez minden idők legnagyobb részvételű konzultációja lesz, a legvégén is. Ennek egyébként az is az oka, hogy mindenki érintett” – válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője

„Tudom, hogy sokaknak hihetetlenül hangzik, de higgyék el, a baloldal ma itt tart. Olvassák a nyilatkozataikat! Minél több fertőzött van, annál jobb nekünk – mondja a baloldal. Minél több haláleset lesz – állítja a baloldal – annál nagyobb lesz az esélyünk 2022-ben. Ennél embertelenebb, gyűlöletesebb és megvetendőbb politikai kampányt még a magyar közéleti viszonyokhoz képest is meglepőnek tartok” – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője.