Önkezével vetett véget az életének az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek – írja a Blikk értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A Blikk információi szerint a férfi azután akasztotta fel magát, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra.

Hirdetés

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan nem erősítette meg, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) területén, Biatorbágyon, a volt rakétabázison történt az öngyilkosság. A PMRFK a Magyar Nemzet megkeresésére annyit közölt:

„Kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

A Metropol stábja felkereste az egykori biatorbágyi Holdfény Rakétabázist, ahol meglehetősen furcsa dolgokat találtak.

Mint írják, egy kövekből épített tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott.

A Metropol helyszíni riportja szerint valaki a tűzrakóhely elé egy gumiabroncsot tett, mintha azon ülve nézte volna a lángoló babát. A lap információi szerint az ijesztő rituálé helyszínétől nem messze találták meg a minden valószínűség szerint öngyilkosságot elkövető férfit.

A Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán közel háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy az aktivista nő gyanúba került a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett embervadászat kapcsán. A lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető férfié voltak.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják.

Korábban írtuk