A különféle kis híreket követően a Bayer Show vendége Tarlós István főpolgármester volt.

Hirdetés

Beszélgettek a közvélemény-kutatásokról, a vetélytársakról és arról, miről szól a mostani kampány, és ezzel szemben mi az, amiről valójában szólni kellene.

„Karácsony polgármester úr mint kerületi polgármester ezt [az ingatlanadót] öt évig kivethette volna, de nem vetette ki. Most megígéri a népnek, hogy amikor viszont nem lesz rá semmilyen jogalapja, és nem vetheti ki törvényesen, akkor meg ki fogja vetni. Nagyjából Karácsony polgármester úrnak az egész kampánya így néz ki”

– mondta el Tarlós István a Karácsony-féle úgynevezett Tiborcz-adóról, a kamubejelentések egyikéről.

„Én ugyan nem panaszkodom állandóan, és nem sírom tele a lakosság párnáját, hogy engem mindig bántanak, mindig üldöznek, mindig félrevezetnek. Egyébként az én rendezvényeimet is számtalanszor megzavarták, az én plakátjaimat is megrongálták, csak nem iszkolok be a televízióba, hogy hát engem már megint bántanak. Ezért mondom, hogy ez a kampány nagyon furcsa, mert nem arról szól, amiről kellene. És hát mégiscsak van itt egy ember, aki egyébként tisztakezű szerintem személyében. Na de hát már ott tart, hogy »hát sajnáljatok már meg engem, és ha megsajnáltatok, akkor sajnálatból szavazzatok rám!«. Azt hittem, hogy itt egy főpolgármester-választásról lesz szó”

– fogalmazott a főpolgármester a rendre szánalomra apelláló Karácsony Gergellyel kapcsolatban.

A főpolgármester beszélt az eddig elért eredményekről, megkezdett projektekről és a további tervekről is. Ezekről bővebben Budapest oldalán is olvashatnak.