Toroczkai László, a Jobbik alelnöke elhatárolódott a Mirkóczki Ádám szóvivő által elmondottaktól.

Mirkóczki Ádám szóvivő nem az én nevemben mondta az alábbiakat: »De igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz.«

Toroczkai László ugyanakkor továbbra is a párt alelnöke, aki kampánykörútján a Jobbik-kormány majdani törekvéseiről szónokol. Mirkóczki Ádám is a helyén van, és csak egy maszatolós magyarázkodásra futotta tőle Facebook-oldalán, miután sokakat döbbentett meg az új, jobbikos „őszödi beszéd”, és valamit már illett reagálni a közfelháborodásra. A párt élén pedig továbbra is a lélekkufár szélkakas, Vona Gábor áll. 

Mirkóczki Ádám szóvivő nem az én nevemben mondta az alábbiakat: "De igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz."

Gepostet von Toroczkai László am Montag, 26. März 2018

A Vadhajtások Facebook-oldalukon üzentek Toroczkainak:

Laci! Ahogy Novák Elődnek így neked is köszönjük a friss posztodat! Várunk Csepelen Laci! Tarts velünk!

Mint ismeretes, a Vadhajtások hétfő estére tüntetést szerveznek Vona Gábor politikája ellen Csepelen. 

FRISSÍTÉS: Helyreállt a világ rendje

Toroczkai László újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben gyöngyösi lakossági fórumára hívja fel a figyelmet, egyúttal leszögezi: 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egy 15 ezer fős közösség, becsületes, tisztességes magyar hazafiak hatalmas közössége. A lehető legjobb helyen vagyok.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egy 15 ezer fős közösség, becsületes, tisztességes magyar hazafiak hatalmas közössége. A lehető legjobb helyen vagyok. Holnap Gyöngyösön várok mindenkit szeretettel!

Gepostet von Toroczkai László am Montag, 26. März 2018

demokrata.hu