Hirdetés

Tucker Carlson legutóbbi magyarországi látogatása során teltházas előadást tartott az MCC Feszten, ahol elismerően fogalmazott a magyar kormány migrációs politikájáról. Azt tette a kormány, amit minden ember tenne, ha saját otthonáról lenne szó – mondta. Az amerikai szakembernekOrbán Viktor miniszerelnök is exkluzív interjút adott. Ennek során több aktuális kérdést is érintettek, a többi között a bevándorlást, a gyermekek védelmét, valamint a kormány családpolitikáját. Utóbbival kapcsolatban Tucker Carlson kiemelte:

Magyarországon arra törekednek, hogy minden itt élőnek jó legyen, megvédik az embereket és az életüket, különösen a családokat és a gyerekeket.

Az amerikai szakember újabb magyarországi látogatása során fellép a Mathias Corvinus Collegium és a Mandiner által szervezett MCC Feszt After rendezvényen, a Millenáris Parkban. Az augusztus 22-ei eseményen 18 órától tart előadást, majd aktuális közéleti témákról beszélget Orbán Balázzsal, az MCC kuratóriumi elnökével.

Ezt megelőzően, 16 órától két szakmai panelbeszélgetésre is sor kerül, amelyeken olyan kérdéseket feszegetnek a résztvevők, mint például a világban tapasztalható blokkosodás megállításának realitása, valamint a kultúrharc kulisszái. A rendezvényen előadóként vesz részt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, Pulai András, a Publicus Intézet vezetője, Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, valamint Gladden Pappin, a Magyar Külügyi Intézet elnöke, Rod Dreher, a Danube Institute hálózati projektjének igazgatója, a The European Conservative szerkesztője és James Carafano, a Heritage Foundation vezető tanácsadója.

Az MCC Feszt Aftert Nagy Csomor András és zenekarának műsora után a Parno Graszt zenekar koncertje zárja. A nyilvános eseményt minden érdeklődő ingyenes tekintheti meg. Az angol nyelvű beszélgetésekhez tolmácsolást is biztosítanak a szervezők. További információ és regisztráció: https://mcc.hu/esemeny/mcc-feszt-after-tucker-carlsonnal

Korábban írtuk