Újabb jobbikos alapszervezet oszlatta fel magát – adta hírül a Vadhajtások Facebook-oldal.

Fotó: Vadhajtások Facebook-oldala, szerk.

A nyírturai jobbikos alapszervezet egyhangúlag feloszlatta magát, mert nem kíván azonosulni a párt szélkakas jellegű politikájával, osztotta meg a hírt a Vadhajtások Facebook-oldal, amely a Vona Gábor-féle irányváltással szemben kritikus, kiábrándult nemzeti radikálisokat szólítja meg, időről időre hírt adva róla, hányan és hogyan fogadják valójában a szélkakas pártelnököt fórumain. Rámutatnak a párt elvtelen politizálására, ellentmondásaira, hazugságaikra, Vona hétfői csepeli kampányzárójára pedig tüntetést szerveznek.

A Nyírturai alapszervezet volt elnökének és egykori tagságának közleményében leírják:

A Nyírturai Jobbik alapszervezet egyhangúlag feloszlatta magát, és nem kíván azonosulni, nem akarja felvállalni a Jobbik jelenlegi ideológiai, hit nélküli, napraforgó jellegű, szélkakas típusú politikát folytató irányvonalát! A tagságunk keresztény, nemzeti, radikális mozgalomba lépett be, és ennek szellemében, büszkeséggel, hittel, szeretettel, erős erkölcsi tartással rendelkezett, és végezte munkáját, sikerrel, eredményesen! Mára elkopott a keresztényi, nemzeti, radikális gondolat! Valamilyen színtelen, szagtalan, semmitmondó csapongó gondolatvilág lengi körül ezt a szebb reményű alakulatot!

– áll a közleményben. A nyírturaiak úgy látják, megélhetési politizálás, érdekek mentén kibontakozó érdekszövetségek és alkuk tömkelege jellemzi a pártot. Rögzítik, ők nem néppártosodnak, maradnak a megkezdett úton.

A hazánkért való nemes küzdelmet a jövőben más formában képzeljük el. (…) Számunkra az úgynevezett vadhajtások, kizártak, önként kiléptek jelentik a jövőbe vetett hitet. Tudjuk és hisszük, hogy a Jobbik után is van Élet! Létezik és mindig is lesz NEMZETI RADIKALIZMUS!

https://www.facebook.com/vonatakarodj/posts/1347798558653861

demokrata.hu