Hirdetés

A tárcavezető felhívta a figyelmet, hogy április 3-án nemcsak Magyarország, hanem Európa jövőjéről is döntünk: Béke és biztonság, vagy háború és káosz?

A miniszter rámutatott: a magyar baloldal sajnos nemcsak odahaza, de Brüsszelben is minden megnyilatkozásával veszélynek teszi ki Magyarországot.

Olyan lépéseket és szankciókat támogatnak, melyek belesodornák az országunkat egy háborús konfliktusba, vagy a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát.

A baloldalra a migrációs és a koronavírus válság közben sem számíthattunk. A meggondolatlan és felelőtlen kijelentések ideje azonban lejárt. Ez most a higgadtság és az egység ideje – szögezte le Varga Judit.

Korábban írtuk

A miniszter kedden délelőtt helyzetjelentést adott közösségi oldalán: először egyeztetés a V4-es kollégákkal, majd kezdődik az Európa-ügyi miniszterek tanácsülése, ahol napirenden lesz az ukrajnai háború, a humanitárius segítségnyújtás, az energiapolitika kérdésköre és a kontinens jövőjéről szóló konferencia-sorozat – foglalta össze napirendjét Varga Judit.