A február 23-i Demokrata hetilapban megjelent írás.


Azt minden bizonnyal tudja a kedves olvasó, hogy az orosz csapatok nem indultak meg Kijev felé, de azt nem biztos hogy tudja, hogy most volt a házasság hete.

Elmeséljem, hogy nekem mi ugrott be elsőnek? Hol van Vona Kriszta? Hol van most? Pár éve nagyon nyüzsgött. Tolta magát. Pattogott, jelentkezett, teljes mértékben szembement azzal a hagyományos női szereppel, ami saját férjének egész addigi hitvallása volt.

Hirdetés

„Nyílt levél Lévai Anikónak: állítsa le a férjét! Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.”

Mindegy már, hogy mi volt az apropó, de így viselkedett. Bunkó a férjével, ezt éreztük. Meg azt, hogy árt neki. Nem veszi figyelembe az érdekeit, nem veszi figyelembe az előrejutását, nem veszi figyelembe a jövőjét.

Igen. Tutyimutyinak állította be. Szembement a mellényes, menetelős Vona Gáborral, aki az iráni forradalmi gárdát akarta behívni, csizmát húzott, meg a tradicionalista-szolipszizmushívő elmebetegekkel vette körül magát.

Szóval most van a házasság hete, na de hol van most ő? Hol van most Vona Kriszta?

Háttérbe vonult. Elvégezte a dolgát. Azt a Vonát le kellett rombolni és felépíteni a kutyát sétáltató, mélyen emberi és esendő figurát.

Vona Gábor ma az Indexre ír és az ATV-ben okoskodik Hont Andrással, Konok Péterrel.

Szóval rájöttem, a jó feleség ő. Előjött a háttérből, ahol a tradicionális asszonyi szerep van, megtette, amit kell, majd visszavonult. A blogján a legutolsó bejegyzés dátuma 2019. június 6.

Most van a házasság hete. Hát, ilyen – is – lehet valahol egy jó feleség. Látszólag megalázza az urát, hogy a túlélését elősegítse.

A férj megkérte a feleségét: drágám, fel tudnád takarítani ezt a mocskot? És a jó feleség feltakarítja.

Amúgy meg, keresd a nőt! Mindig!

Korábban írtuk