Vajon tényleg köze van a sertéshez? Tényleg kapcsolatos az interneten közkézen forgó „összeesküvés-elmélettel”? Netán csak a gyógyszerlobbi mesterkedése? Avagy a pénz egyenlő isten-világ szerves velejárója, amelyben az ember nem biológiai, társadalmi lény, hanem csak fogyasztó?

Nincs erkölcs, nincs hit, nincs felelősség, csak a pénz, amely minden eszközt szentesít. Nem túl sok a gyanús elem a mexikói eredetben, a magyar bejelentésben, miszerint „három hét múlva fog a vírus megvadulni”? Ítélje meg ki-ki a maga által szerzett információk birtokában.

Egy biztos. A jelenlegi helyzet nem tűnik spontán járványügyi helyzetnek. Az oltás forszírozása annyira agresszív, hogy megijeszti az emberek egy részét. A média nincs tele a járvány megelőzését szolgáló olyan felhívásokkal, miszerint „Kerüld a közösséget, a kontaktust! Ügyelj a higiénére gyakoribb arc- és kézmosással! Kerüld a meghűlést! Vigyázz az egészségedre!”

Ehelyett másról sem beszélnek, csak az oltásról. A helyzethez tartozik az is, hogy a beoltottak közül sokan megbetegedtek. A védőoltások ugyanis megterhelik az immunrendszerünket. Ez is a cél, az ellenanyag termeltetése a szervezetben, ezzel a védelem megteremtése.

Mit kell tudni a H1N1 influenzavírusról? Például azt, hogy nagyon gyorsan mutálódik, változik, alkalmazkodva a környezethez. Az influenza elleni oltás is értelmetlen, hiszen ezer egyéb lehetőség is rendelkezésre áll a védelmünkre, annál is inkább, mert minden védőoltás terheli a szervezetet. Erre november 21-én bejelentik, hogy megjelent az „új influenza” „új”, norvég, nem vad mutánsa. Természetesen hozzátéve, hogy ez ellen is hat az oltás. Ami valóban aggodalomra ad okot az az, hogy genetikailag csak harmincnegyven aminosavban tér el a spanyolnátha vírusáétól. A H1N1 viszont enyhe lefolyású, rövid ideig tartó betegséget vált ki. Valótlanság, hogy az immunerősítés nem nyújt védelmet ennél a fertőzésnél.

A halálesetek nagy részénél a H1N1-et csak „valószínűsítették”, a „H1N1-gyel csak „kapcsolatba hozható” volt. Az elhunytak sok esetben már önmagában súlyos betegségben szenvedtek. Az ukrajnai halálesetekben is kiderült, hogy egy igen súlyos baktériumfertőzés is áll a járvány háttéreben. A vírusfertőzésekre sokszor jellemző, hogy a vírus elindítja, a baktérium pedig folytatja a folyamatot.

Ezek után mit tegyünk? Elsőként ajánlott a megfelelő higiéné, a gyakori kézmosás, ruhaváltás, ha csak lehet, a közösség és az idegenekkel való kontaktus kerülése. Tiszta levegő, gyakori szellőztetés. A mértékletes mozgás, ha lehet, a szabadban. A hideg kerülése. Pihenés, alvás. Az ivóvíz mint az egészség záloga. A nagy dózisú C-vitamin szedése, amely akár több ezer milligramm is lehet. Mértékletes és minőségi táplálkozás. Az immunerősítés természetesen, gyümölccsel, zöldséggel, fokhagymával, vöröshagymával, citrommal stb.

A homeopátiának igazán most van itt a helye, a megelőzésben és a gyógyításban egyaránt. A Voll-módszerrel, amely a Medic-Poliklinikán húsz éve bizonyít, az influenza több típusa is kitesztelhető. Sőt, az egyéb vírusok, baktériumok és gombák információja is. Természetesen egyénre szabottan, az ezzel a módszerrel kitesztelt homeopátiás, izopátiás szerekkel, nozódákkal a szervezetünk tehermentesíthető, az immunrendszerünk felszabadítható.

Védekező rendszerünknek nagyobb ereje marad nemcsak a H1N1, de más kórokozók legyőzésére is. Minden egészséges ember nyer vele, ha megszabadul a szervezetébe került, tünetet éppen nem okozó herpeszvírustól, a HPV-től, netán a gyomorfekélyt, akár gyomorrákot is okozni tudó helicobaktertől, amelyek tünetmentesen ugyan, de állandóan sakkban tartanak bennünket, olykor megakadályozva, hogy egy-egy kórral például, most a H1N1-gyel szemben felvegyük a harcot. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy a jövő az információs, a rezgésterápiáé, mint amilyen a homeopátia is. Ennek azonban óriási a „veszélye”! Segítségével képesek vagyunk meggyógyulni.

Végül pedig, ha a H1N1 rezgéseit szednénk, akkor ezek a vírusok nagy ívben elkerülnének bennünket. Még oltás sem kellene. Így nem csak valószínűsíthető lenne az egészségünk.

A szerző belgyógyász, homeopata, a Medic-Poliklinika vezetője