Az idegen nem szép, sőt csúnya. A másság halálos fertőzéseket hoz. Magyarán: a globalizmus megteremtette a világjárványok lehetőségét, amibe akár emberek százmilliói halhatnak bele – de ez még nem az. A koronavírus-kampány a jelek szerint inkább csak egy olyan nemzetközi modell, amely alkalmas arra, hogy a fenyegetésekre fogékony emberek sajnálatos meghülyítésével

– lásd 16 millió olasz karanténban, illetve az olasz kormány azon döntése, hogy olaszok mostantól nem utazhatnak Olaszországban olaszországi rokonaikhoz – modellezze egy későbbi, valóban veszedelmes járvány hatásait és annak kezelését.

Hirdetés

Részlet egy újságcikkből: „Kínában a koronavírus-járvány kezdete óta a legkevesebb új fertőzöttet jelentették hétfőn. Az országban, ahonnan a koronavírus-járvány kiindult, hétfőn negyven új megbetegedést regisztráltak, ami a legalacsonyabb szám azóta, hogy a napi frissítésű jelentéseket publikálni kezdték. Hupej tartományon kívül pedig egyetlen felfedezett új fertőződés sem történt.” A megértés kedvéért: Kínában közel másfél milliárd ember él. Százötvenszer annyian, mint Magyarországon. Ehhez képest a negyven új fertőzött tényleg nem tűnik soknak.

De ne játsszunk a szavakkal, se a számokkal. A koronavírus-kampány alapját egy a szokottnál agresszívabb, bár már talán lecsillapodó influenzaszerűség képezi, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az egyes országok egészségügyi szervezetei élesben teszteljék egy valóban veszélyes világjárvány megakadályozásának vagy legalább korlátok közé szorításának esélyeit. A jelek szerint egy ténylegesen létező – bár korántsem olyan veszélyes, mint aminek beállították – vírusfertőzés elleni nemzetközi, sőt ne féljünk kimondani, globális fellépés érdekes tapasztalatokkal szolgál.

Az első tapasztalat az, hogy az idegen veszélyes. A második, hogy csak az van biztonságban, aki nem mozdul ki otthonról. A harmadik, hogy a saját családtagod is az ellenséged lehet, mert nem tudhatod, az elmúlt napokban hol járt és kivel találkozott. A negyedik, hogy sehol nem vagy biztonságban, mert a vírus láthatatlan. Az ötödik, hogy ha olyan helyre mész, ahol már vannak fertőzöttek, akkor jelentsd fel magad, mert behozhattad a vírust. Azt is javasolják, hogy ne fogj kezet senkivel, ne puszild meg a szeretteidet, ne is érintkezz velük, lehetőleg minél sűrűbben moss kezet, és még véletlenül se érintsd meg a kezeddel az arcodat.

Ha mindezeket betartod, az sem ér sokat. A hírekből láthatod, hogy a legkeményebb karantén sem képes a vírust megállítani. Már bejárta az egész földgolyóbist, mindenhol ott van és fertőz. Ami a repülőgépek korában nem csoda. Egy időben világszerte 16 ezer repülőgép van a levegőben. Ha egy géppel átlag 130 ember repül, akkor az durván kétmillió embert jelent. Ha csak egy ezrelékük szed össze fertőzést, az is kétezer fertőzött. Így aztán nem csoda, hogy a vírus el is jut mindenhová.

Jó lenne egymással őszintén beszélni. Mert nem a koronavírus jelenti az igazi fenyegetést, hanem az, hogy egyelőre a világ képtelen megakadályozni egy fertőzés rohamos elterjedését. A virológusok szerint előbb vagy utóbb egy brutális mutáció olyan vírust eredményezhet, ami a koronavírushoz hasonlóan árad szét, és igazán gyilkos lesz… Ezért tisztázzunk egy fontos félreértést: nem a vírus jelenti a veszélyt, hanem az átjárhatóság. Nem véletlenül alkalmazzák az akadályt, a karantént. A globalizmus bajba került. Most mit tegyünk?