Hirdetés

Éberség, elvtársak! Az ellenség keze betette a lábát! Mostantól minden és mindenki gyanús. A fokozott éberséget az európai parlamenti választásokig fönn kell tartani! A dolgozó nyugat-európai polgárok, a saját magukért síkra szálló LMBTQ-aktivisták és a hadiipari munkásság vasöklével kell lesújtani minden elhajlóra! Éljen a demokratikus Európai Unió! Éljen a háború! Söpörjétek el a pacifistákat! Te sötétben bujkáló, nacionalista ellenforradalmár, reszkess!

Hogy miért? Ezért: a The Financial Times brit lap szerint a német hírszerző szolgálat több országot, köztük Franciaországot is figyelmeztetett egy Moszkvából érkező fenyegetésre, tüzekre, kiber- és bombatámadásokra. A jelentés hangsúlyozza, nagyon jelentős annak a veszélye, hogy orosz támadás éri az európai földet. A Financial Times szerint Thomas Haldenwang német hírszerzési igazgató arról tájékoztatta francia, svéd és brit kollégáit, hogy „jelentősen megnőtt az orosz állam által kezdeményezett szabotázscselekmények kockázata”. Haldenwang hangsúlyozta a különböző európai országokban végrehajtandó támadások „közelségét”, amelyeket illetően „nagy az emberi és anyagi károk veszélye”.

Jaj neked, Európa!

Uramatyám! Tán már el is kezdődött? A jól értesült brit napilap hírül adta, hogy leégett valahol egy Ukrajnába szánt rakományokat is tartalmazó raktár, szóval könnyen lehet, hogy már tényleg meg is kezdődött a hatalmas „destabilizációs akció”. Elárulták azt is, Németországban letartóztattak két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szabotázst terveztek egy amerikai katonai bázis ellen. Szinte bizonyos, hogy orosz ügynökök voltak, hiszen ki másnak jutna eszébe ilyen szörnyűség. Szerencsére a NATO sem alszik. Már figyelmeztette tagjait Oroszország „rosszindulatú tevékenységére” európai földön, és fokozott éberséget kért mindenkitől az esetleges orosz destabilizációs műveletek kapcsán.

És így tovább, és így tovább.

Korábban írtuk

Mielőtt a kedves olvasó halálra rémülne, hogy az oroszok már a nyugat-európai spájzokban vannak, olvassunk el néhány hozzászólást, ronda szakmai tolvajnyelven kommentet azon nyugat-európai olvasóktól, akik a fenti híradáshoz szóltak hozzá, és feltűnően nem nyugtalankodnak éléskamráik biztonsága miatt.

anonymous anonyme: „Ez valójában az ellenfél valódi arcának hazugságokkal való elfedése, hogy igazolja a katonai szerepvállalás további lépéseit. Valamint láthatóan bosszút akarnak állni a sokszoros megaláztatásokért, amelyeket a helyszínen szenvednek el. A nyugati katonai felszerelés nem sokat ér, és nem változtat a helyzeten.” AUROUZE15 AUROUZE15: „Minden manipuláció jó, ugye!!!!” Jean Mirliton Jean Mirliton: „Nos, lássuk, a félretájékoztatásnak nincs határa… Természetesen senki sem hiszi el, de a szerzők még mindig reménykednek.” fabfrance fabfrance: „És persze Macronra kell szavaznunk az európai választásokon?”

Ez csak egy hír, de alighanem ha szorgosan keresnénk, az ilyenből sok tucatot találnánk. A háborúpárti európai elit nem kíván lemondani a hatalomról, és minden eszközt megragadva a cél érdekében, most a dezinformáció fegyverével próbálja a közvéleményt maga mellé állítani. Az ötlet jónak tűnik, hiszen mindig történnek szerencsétlen balesetek. Nyugat-Európában már mindennaposak a lövöldözések, nem ritkák a robbantások sem, mostantól ezekre rá kell fogni, hogy orosz ügynökök csinálták, és máris meglesz a győzelem… Vagy mégsem?