Hirdetés

Mióta Karácsony a főpolgármester, megerősödtek a szabadságküzdelmek az – eddig – elnyomott fővárosban. A nép egyszerű gyermekei megérezték, hogy nincsenek egyedül, és a diktatúra elleni partizánharc újult erőre kapott.

„Középső ujját felemelve tiltakozott Putyin konvojánál, de egy civil ruhás férfi közbelépett” – adta hírül a Vörös Újság, akarom mondani, a független és objektív 444. „Egy olvasónk küldte el az alábbi felvételt, amit szerda este készített Budapesten, a József nádor térnél.

Mint meséli, éppen ekkor ért oda a budapesti látogatásról távozófélben lévő Vlagyimir Putyin konvoja, ő pedig úgy döntött, hogy az orosz államfő által elkövetett háborús bűnök miatt középső ujját felmutatva fog tiltakozni, és ezt rögzíti is telefonjával.”

Hiába, a hősök köztünk élnek!

De ez a bátor szabadsághős nincsen egyedül! Egy ismerősöm meg, amikor a konvojt meglátta, NAGYON csúnyán nézett, és azt sziszegte a fogai közt: „Kaki.”

Egy másik elszánt illető – legalábbis ezt beszélik a sarki Tescóban – amikor meglátta az Orbánt a tévében, odaállt közvetlen a képernyő elé, és megalkuvást nem tűrve beleordította a miniszterelnök képébe tíz centi távolságból: „Hülye!” (Állítólag utána nyomban kikapcsolta a tévét, de ez nem biztos, lehet, hogy csak a FideSS beépített emberei terjesztik a suttogó propagandát.)

Tudni vélnek Újpesten egy hősről, aki a 196A járaton utazván, amikor a buszvezető beolvasta a mikrofonba, hogy másnap forgalomkorlátozás várható az orosz elnök budapesti látogatása miatt, a következőt sziszegte a foga közt: „Putyin diktátor, és Orbán a cimborája”, majd közvetlenül utána, a kanyarban a lábára ejtette egy másik utas a táskáját. Sokan meg vannak róla győződve, hogy az illető, aki a táskát a lábára ejtette, Orbán és a diktatúra fizetett embere.

Bárhogy van is, a forradalom erői új erőre kaptak, és a titkos rejtekhelyeken ezt éneklik immáron az elnyomottak: „Karácsony lett Tarlós veszte / A szabadság nincs már veszve!”