Hirdetés

Ha valaki érteni szeretné, hogy mi a magyarázata az újra megválasztott Európai Parlamentben Poloska Péter és társai diadalának és velük szemben a Fidesz–KDNP hányattatásainak, olvassa el az alábbi hírt, mert mint cseppben a tenger, mindent elmond arról, hogy miért olyan reménytelenül rohadt az Európai Unió.

Történt, hogy négy évvel ezelőtt kilenc férfi sorozatban erőszakolt meg egy 15 éves lányt egy németországi parkban, de a német bíróság közülük nyolcat feltételesen szabadlábra helyezett. Az egyik mocsok gazember adatai valahogy nyilvánosságra kerültek, aminek következtében egy fiatal hamburgi nő azt írta neki a Facebookon, hogy „becstelen erőszaktevő disznó”. És még azt is megkérdezte tőle: „Nem szégyelli magát, amikor a tükörbe néz?” Az erőszakoló állat ügyvédhez fordult, és a nőt elítélte a bíróság: egy hétvégét börtönben kell töltenie „gyűlölködő” megjegyzései miatt. De nem ő az egyetlen, összesen 140 ember ellen indult vizsgálat, mert „sértő megjegyzéseket” tettek az ezekre az ocsmány állatokra.

Ha eddig jutott a Tisztelt Olvasó a fentebbi hírben, és nem határolódott el sebtében és nyilvánosan e sorok szerzőjétől, akkor nagy bajba kerülhet Németországban vagy az Európai Unió talán még annál is rohadtabb fertályaiban, mert ahogy mondani szokás, a hallgatás beleegyezés… és ne tagadjuk, hogy egy ocsmány erőszakoló állatot ocsmány erőszakoló állatnak nevezni sértő megjegyzésnek számít. És mivel az Európai Unió nyugati felén a védtelen nők különféle bevándorlók általi sorozatos megerőszakolása feltehetően a Nagy Soros-terv részét képezi, mert egyfajta „beporzásnak” tekintik, mint amikor hajdan a fiatal egyetemisták nyaranta a hibrid kukoricák virágát termékenyítették meg mesterséges úton, bár emberi vonatkozásban ez az eljárás ma még szokatlan, amint a német joggyakorlat is mutatja, már egyre kevésbé számít bűnnek, amit a tömeges szabadlábra helyezések is jeleznek.

Nem így a gondolatbűnök. Azokat keményen meg kell torolni. Bűnözőt bűnözőnek nevezni azért problémás, mert a mai bűnözőkből holnap államférfiak, képviselők, polgármesterek lesznek, amint azt már egyre több nyugati országban és azok nagyvárosaiban tapasztalni. A népességcsere nagy programja megállíthatatlanul dübörög előre. Félő, hogy a németországi minta – az igazi bűnösök számára enyhe következmények láttán – követőkre talál majd. Így hát jaj annak, aki feljajdul.

Korábban írtuk

Mindeközben az unió kidolgozott egy furfangos megoldást, hogy megkerülje Magyarország vétóját, amivel az Orbán-kormány eddig megakadályozta, hogy a befagyasztott orosz vagyon idei nyereségéből fegyvereket vásároljanak Ukrajnának, adta hírül a Financial Times. Josep Borrell, az unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője a lapnak azt mondta, mivel Magyarország tartózkodott egy korábbi megállapodásnál, amely az Oroszország befagyasztott vagyonából származó bevételek elkülönítéséről szólt, így „nem lehet része a pénz felhasználásáról szóló döntésnek sem”. Elismerte ugyan, hogy a kibúvó sunyi, „mint minden jogi döntés, de működik”. Erre mondta Horn Gyula hajdan: „Lehet, hogy nem erkölcsös, de jogszerű.” Azóta annyit változott a világ, hogy az unió mai stratégiája se nem erkölcsös, sem nem jogszerű, de működik.

Hát ezért fér be a mai uniós parlamentbe az áruló Poloska a bandájával, és ezért nem akarják beengedni a mieinket. Ám vigyázat: szarból továbbra sem lehet várat építeni.