A Nyugat elindult az önfelszámolás útján! Nézem a londoni tüntetést és a párizsi olimpiai képeket, amelyek látszólag teljesen különálló történések. De nem! Ezek szorosan összefüggő történések, amelyek egy súlyos katasztrófa előjelei. Mint köztudott, Londonban a gyermekek meggyilkolása ellen tüntet az őslakosnak tudható angol lakosság. Vele ellentétes hangsúllyal Palesztináért egy másik népesség tüntet. Ezek antagonisztikus ellentétben vannak egymással!

Hirdetés

Vagyis egy olyan problémát importáltak maguknak, amelyhez vajmi köze van az átlag angolnak, de nyugodtan írhatnám azt, hogy: európainak. Az ellentétek feloldhatatlanok, hiszen szinte minden héten van pár incidens, amely tovább srófolja a feszültséget. A hamu alatt ott lappang a parázs, amelynek csak egy kis szellő kell, és már lángra is lobban az ország. Amelynek vezetői – mindenhol Európában, ahol migránsok élnek – kétszínűen a migránsokat védik. Az őslakosságnak pedig már több évtizedes tapasztalata van a velük való együttélésről!

Ez alatt a pár évtized alatt a bűnözés és a gyilkosságok megötszöröződtek, a kábítószer-kereskedelem a csillagos eget ostromolja, miközben gengszterbandák uralják a városokat. Eközben a rendőrség tehetetlen, mert a jog megköti a kezét.

A politika, főleg a baloldal, a liberálisok és a zöldek a választójogok és a törvények áterőszakolásával egy új választói réteget építenek ki maguknak, amellyel biztosítani tudják maguknak a folyamatos politikai hatalmat úgy, mint ahogy az Európai Unióban is látjuk.

Korábban írtuk

Miközben a honos rassz folyamatosan és erőteljesen fogy, addig a migrációs populáció exponenciálisan szaporodik. A következmény pontosan extrapolálható, vagyis az történik, mint az angol nagyvárosok többségében, a szavazók már bevándorlót választanak meg polgármesternek, és nem adok sok időt, amikor – ha ez országos szinten eléri az 50 százalék plusz egy főt – még az alkotmányt és a zászlót is lecserélhetik, és a kisebbségnek nem lesz már ereje és joga elérni, hogy maradjanak a hagyományos keresztény értékek és hagyományok. Akkor a többség jogára fognak hivatkozni, és még a sariát is bevezethetik és be is fogják, kétségünk se legyen. Ahogy ezt igazolni látszik az a hír is, hogy Németországban már bizonyos területi sariát követelnek maguknak a Németországban élő muszlimok.

Nem irigylem a Nyugat-Európában élő fiatalokat és a most születendő nemzedékeket. Vélhetőleg az fog lejátszódni, ami a történelemben már oly annyiszor, az elfoglalt és igába hajtott nemzet vagy áttér a muszlim hitre, vagy adót fizet, és megtűrt pária lesz belőle a saját hazájában.

Teljesen jogos lehetne a kérdés, hogy a mai politikusok ezt nem látják? Nos, igen, ez a kérdés még kitárgyalatlan. De azt kell mondanom, hogy olyan hülye politikus, aki ezt a gondolatmenetet ne tudná követni, olyan nincs. Itt valami másról lehet szó, amit vagy nem tudunk, vagy nem látunk. Lehet, hogy csak a mára gondolnak, és a hatalom megszerzésének legbiztosabb módjaként akarják használni. De az is lehet, hogy ez egy terv része, amellyel a nemzeti összetartást akarják ellehetetleníteni, mondjuk egy Kalergi-terv, amely már régen létezik, csak mindenki kerülgeti, mint macska a forró kását.

És így már érthető, hogy miért akarják tűzzel-vassal keresztülvinni a „migrációs kvótát”, miért akarnak szinte kerékbe törni minket, magyarokat. Az 1925-ben megjelent Gyakorlati idealizmus című kötetében Kalergi tervei szerint Európa egyetlen államba szervezve, népeit sötét bőrű ázsiai és afrikai keveredéssel összeolvasztva nem maradhat tovább fehér bőrű népek otthona, ekként véve elejét annak, hogy itt még egyszer nemzetállamok jöhessenek létre.

Vagy: Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, ezáltal elpusztítsák identitásunkat, és Európa teljes népességét egyfajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, amelyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni.

Nos, ha valakinek ennyi nem elég, javaslom, hogy olvasson utána, mert ma még nálunk lehet, de Nyugat-Európában már nem. A fentiekről még csak kérdezni is politikai inkorrektség!

Olyan nevek vannak, akik vállalták és elfogadták Kalergi nézeteit, mint: Churchill, Tomáš Masaryk, Edvard Beneš, Max Warburg, Léon Blum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, Angela Merkel, Habsburg Ottó stb,. Kalergi alapította a Pánurópai Mozgalmat, amelynek célja az „Új Világrend” létrehozása volt.

És hogy miért, azt is leírja Kalergi, aki első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új vezetőréteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új keverék népesség létrehozását hirdette. De ki lesz az ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket: „A jövő embere kevert fajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt.”

Nos tehát, ha valakinek ezután sem állt össze a kép, annak javaslok egy gyors orvosi vizsgálatot, vagy lépjen ki abból a szabadkőműves páholyból, amely ezeket a célokat tűzte a zászlajára, mert más oka nem lehet.

A kommunista mozgalom csak az előszele volt a Kalergi-tervnek, hiszen nagyon sok közös pontja van a kommunista mozgalmi elképzeléssel, de nem volt kellően hatékony, nagyon sokára valósult volna meg, ezért muszáj volt gyorsítani a tempón! Ne legyenek illúzióink, mindent meg fognak tenni, hogy a céljukat elérjék. Nekünk viszont az a célunk, hogy ne érjék el az általuk kitűzött célokat, ezért nekünk is hatékonyan és összefogva kell tovább küzdenünk.